sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan NC meunang 2023 China Listed Companies Ideal of Mouth - Kalolobaan Growing Listed Company dina High-end Manufaktur Industri.

Tampilan: 25 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-11-29

      Dina 17 Nopémber, "2023 12th China Listed Companies Summit Forum" séri kagiatan anu diayakeun ku média finansial mainstream Chengdu Media Group - Daily Economic News dilaksanakeun di Langjiu Manor di tepi Walungan Chishui. Dina acara éta, "2023 China Listed Company Word of Mouth Ranking", anu kacida prihatinna ku pasar modal sareng katelah "Oscar of China's Listed companies", tungtungna diumumkeun saatos langkung ti tilu bulan, sareng Yuhuan NC ngahormatan. salaku "Pausahaan Didaptarkeun Paling Ngembang dina Industri Manufaktur High-end". Ngahargaan "Pausahaan Terdaftar Paling Ngembang dina Industri Manufaktur High-end" dileler ka Yuhuan NC.

Gambar 1

      Kompetisi pikeun "2023 IWOM List of Chinese Listed Companies - The Most Grow Listed Companies in the High-end Manufacturing Industry" sengit pisan. Saatos opat tautan utama nominasi umum, saringan data, saringan data ageung, sareng pamilihan umum + institusional, 15 perusahaan didaptarkeun ti langkung ti 5,000 perusahaan A-share tungtungna dilahirkeun kana daptar Perusahaan Terdaptar Paling Ngembang di High-end. Industri Manufaktur. Daptar Industri Manufaktur Perusahaan Terdaptar Paling Ngembang, Yuhuan NC mangrupikeun hiji-hijina perusahaan didaptarkeun di Propinsi Hunan anu dileler ngahargaan ieu.

        Kaasup dina daptar nyaéta pangakuan pasar modal sareng investor pikeun "conscientiousness dina ngalakukeun bisnis utama sareng patuh kana inovasi sareng kapamimpinan". Éta sigana anu paling aneh sareng teu biasa, sareng sagampil sesah. Pausahaan geus datang sagala cara, unggal hambalan teu gampang, unggal hambalan geus dibayar gawé teuas. Pausahaan geus salawasna fokus kana luhur-tungtung parabot CNC sarta panalungtikan garis produksi calakan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa, ngaliwatan tumuwuhna tim panalungtikan sarta pamekaran téhnologi, inovasi téhnologi pikeun ngajalankeun inovasi produk, nguatkeun ngembangkeun produk anyar, ngaronjatkeun nilai tambah tina. elmu produk jeung téhnologi, sarta terus ningkatkeun kakuatan ilmiah sarta téhnologis parusahaan. 2023, subsidiaries parusahaan geus lulus pangajen teknis ngeunaan produk anyar, téhnologi sakabéh geus ngahontal tingkat canggih internasional; Salah sahiji produk utama parusahaan, CNC grinding na polishing parabot mesin anu dievaluasi salaku "industri manufaktur jawara tunggal" produk di Propinsi Hunan; parusahaan geus diala pesenan badag ti konsumén penting dina industri éléktronika konsumén.

       Sanaos jalanna jauh, baris aya, sanaos hal-hal sesah, ngalakukeun éta bakal dilaksanakeun. Ningali ka hareup, pausahaan bakal neruskeun jangkar nu "Rencana Lima Taun Kadua" gol anyar, terus bajak kana ngembangkeun industri manufaktur high-end Cina urang, pikeun ngarevitalisasi industri nasional salaku tanggung jawab sorangan, sarta pernah eureun on. jalan pangwangunan.

kategori panas