sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan International Co., Ltd. diadegkeun di Singapura pikeun ngagancangkeun perenah global perusahaan

Tampilan: 21 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-12-12

Jeung deepening globalisasi, usaha "bade global" geus jadi trend ngembangkeun. Perusahaan ngadegkeun kantor India di 2019 pikeun dilegakeun ka pasar Asia Tenggara. Dina Juli taun ieu, pausahaan terus ngagancangkeun tata perenah global na: eta didaptarkeun jeung ngadegkeun pausahaan luar negeri kahijina "Yuhuan International Co., Ltd." di Singapura, tanggung jawab pikeun ngarumuskeun sareng ngalaksanakeun strategi global sareng ngamajukeun pamekaran sareng operasi bisnis global. Gerakan penting ieu ku Yuhuan Group pasti bakal nempatkeun pondasi anu kuat pikeun pangwangunan perusahaan ka hareup sareng ningkatkeun pangaruh globalna.

Salaku strategi luar negeri terus deepen, parusahaan terus dilegakeun kaunggulan kalapa internasional na ku terus deploying produk anyar jeung wewengkon anyar. Eta geus dimekarkeun YH2M22B / 16B-precision tinggi grinding dua kali sided tur mesin polishing pikeun ngolah silikon kristal tunggal; YHM7445 nangtung grinders single-sided na YHMGK1720 precision CNC multi-fungsi grinders cylindrical pikeun ngolah ingots kristal; runtuyan YHDM580-precision tinggi pikeun ngolah substrat keramik produk High-tungtung kayaning coét ganda-tungtung na YHJMKG2880 tinggi-precision CNC sanyawa coét nangtung, YHJMKG73100 coét turntable precision tinggi anu akurasi processing ngahontal tingkat canggih internasional.

gambar-1


Saluran luar negeri anu laun-laun ningkat sareng perenah produk anyar bakal ngabantosan perusahaan pikeun terus tumbuh. Ngadegna Yuhuan International Co., Ltd. henteu ngan ukur bagian tina strategi internasionalisasi Yuhuan Group, tapi ogé kakuatan pendorong anu penting pikeun pangwangunan Yuhuan Group ka hareup. Dina jaman globalisasi sareng diversifikasi ieu, perenah pasar luar negeri bakal nyayogikeun kasempetan anu henteu terbatas.

kategori panas