sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan CNC meunang 2023 Daptar Reputasi Pausahaan Daptar Cina · Pausahaan Terdaptar Paling Ngembang dina Industri Manufaktur High-end

Tampilan: 29 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-12-12

Dina 17 Nopémber, séri acara "Forum Summit Perusahaan Terdaptar Cina ka-2023" anu diayakeun ku Daily Economic News, média kauangan utama di handapeun Chengdu Media Group, dilaksanakeun di Langjiu Manor di tepi Walungan Chishui. Salila periode ieu, "Daptar Reputasi Perusahaan Terdaptar Cina 12", anu parantos narik perhatian ti pasar modal sareng katelah "Oscar of China's Listed Company", tungtungna ngungkabkeun misteri na saatos langkung ti tilu bulan. Yuhuan CNC meunang "Paling High-tungtung Industri Manufaktur" "Pertumbuhan Didaptarkeun Company" ngahargaan.


gambar-1


Pamilihan "Daptar Reputasi Perusahaan Terdaptar Cina 2023 · Perusahaan Terdaptar Paling Ngembang dina Industri Manufaktur High-end" kacida kompetitifna. Sanggeus opat léngkah utama: nominasi publik, screening data, screening data badag, sarta publik + voting institusional, seleksi final dipilih ti leuwih ti 5,000 A-share pausahaan didaptarkeun. 15 pausahaan dilahirkeun jeung dipilih kana daptar pausahaan didaptarkeun paling tumuwuh dina industri manufaktur high-end. Yuhuan CNC mangrupakeun hiji-hijina pausahaan didaptarkeun di Propinsi Hunan meunang ngahargaan ieu.

Pilihan ieu kana daptar mangrupikeun pangakuan ku pasar modal sareng investor tina "fokus serius perusahaan dina bisnis utami sareng patuh kana kapamimpinan inovasi." Sigana biasa jeung paling luar biasa, tapi gampang tapi hésé pikeun ngahontal. Sapanjang jalan, unggal léngkah perjalanan perusahaan henteu gampang, sareng unggal léngkah peryogi kerja keras. Pausahaan geus salawasna fokus kana panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa luhur-tungtung parabot CNC jeung garis produksi calakan. Ku terus ngembangna tim panalungtikan sarta pamekaran téknis na, inovasi téhnologis drive inovasi produk, strengthens ngembangkeun produk anyar, ngaronjatkeun nilai tambah tina téhnologi produk, sarta terus ningkatkeun kakuatan téhnologis parusahaan. Dina 2023, dua produk anyar anak perusahaan parantos lulus penilaian téknologi produk anyar, sareng téknologi sadayana parantos ngahontal tingkat maju internasional; salah sahiji produk utama parusahaan, CNC grinding na polishing parabot mesin, dileler "Manufaktur Single Jawara" produk di Propinsi Hunan; parusahaan Kéngingkeun pesenan badag ti konsumén penting dina industri éléktronika konsumén.

Sanaos jalanna panjang, anjeun bakal dugi ka dinya upami anjeun angkat. Sanaos tugasna sesah, anjeun bakal suksés upami anjeun ngalakukeunana. Nyanghareupan mangsa nu bakal datang, parusahaan bakal neruskeun jangkar tujuan anyar tina "Rencana Lima Taun Kadua", neruskeun deepen ngembangkeun industri manufaktur high-end Cina urang, nyandak revitalisasi industri nasional salaku tanggung jawab sorangan, sarta moal eureun. dina jalan pangwangunan.

kategori panas