sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan CNC Winging Hadiah Kadua dina Kompetisi Pangetahuan Perlindungan Lingkungan sareng Lingkungan di Zona berteknologi tinggi

Tampilan: 237 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-06-22

Dina soré tanggal 16 Juni 2017, tim Yuhuan CNC ngéléhkeun 18 tim anu sanés sareng kéngingkeun hadiah kadua dina Kompetisi Pangetahuan Perlindungan Lingkungan sareng Lingkungan anu diayakeun ku Panitia Manajemen Zona berteknologi Tinggi Liuyang.

Di lapangan, anggota tim kami bersikap komposisi sareng kooperatif, sareng ngalakukeun kerja sama tim anu saé, sareng saatos opat putaran persaingan sengit, tim kami akhirna kéngingkeun hadiah kadua dina kompetisi ieu kalayan total skor 200 poin. Kompetisi ieu nampilkeun pesona sareng status kalapa masarakat Yuhuan, anu ogé ngagambarkeun panekanan perusahaan ngeunaan kaamanan sareng perlindungan lingkungan.




kategori panas