sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan CNC dilélér salaku Perusahaan Penting Propinsi dina Manajemen Mutu

Tampilan: 213 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-07-01

Nembe, dina Konperénsi Koméntar 2016 Pangaturan Mutu Industri Mesin sareng Peralatan Hunan, Yuhuan CNC Machine Tool Co., Ltd dilélér kalayan kahormatan "Perusahaan Alus dina Manajemen Mutu". Éta disumbang ku mangtaun-taun katekunan Yuhuan dina manajemén kualitas. Éta ogé hartosna yén keukeuh perusahaan dina manajemen kualitas parantos disahkeun ku otoritas industri.

Yuhuan tetep dina ngamajukeun strategi merek sareng manajemén kualitas komprehensif sareng manajemén kualitas modeu inovatif pikeun ningkatkeun kualitas produk, kualitas layanan sareng kualitas operasi. Éta ogé neundeun pondasi anu kuat pikeun pamekaran jangka panjang pikeun perusahaan di payun.


kategori panas