sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

YuHuan CNC ngalaksanakeun Pameran Alat Mesin Internasional Cina (CIMT2023) alat Mesin Hunan konperénsi pelepasan produk anyar

Tampilan: 76 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-07-22

gambar-1

gambar-2


Dalapan belas TH China International Machine Tool Exhibition (CIMT2023) nyaéta 2023 di Beijing ti 10 nepi ka 15 April. Dina raraga jang meberkeun ngamajukeun palaksanaan strategi "Tilu-tinggi jeung opat-anyar" jeung pangwangunan ibukota propinsi kuat, pikeun hadé ngamajukeun Hunan alat mesin téhnologi anyar, produk anyar, sarta ngamajukeun ngembangkeun kualitas luhur industri alat mesin Hunan, hunan Asosiasi Industri Alat Mesin, dina hidayah ti Changsha Biro Industri jeung téhnologi informasi, presided leuwih "Hunan mesin industri alat. téhnologi anyar konferensi bubuka produk anyar. "YuHuan CNC , biasa Taijia jeung lima usaha konci lianna dilumangsungkeun téhnologi anyar jeung produk anyar. Acara ieu diayakeun ku perusahaan YuHuan CNC. Xu Wang Xu, wakil presiden Cina Mesin Alat jeung pakaitna industri alat, sarta Liang Yan, diréktur Departemen Militer jeung Sipil Biro Industri jeung Inpormasi Changsha, dihadiran rapat jeung nepikeun pidato. Xu Shixiong, présidén kahormatan Asosiasi, sareng Zhu Genghong, présidén asosiasi, nyarioskeun rapat, manajer umum YuHuan CNC Xu Yanming sareng pamimpin sanés ngahadiran rapat sareng pidato, paméran sareng wawakil palanggan langkung ti 100 urang ngahadiran rapat. Rapat ieu dipingpin ku sekretaris jenderal paguyuban, Edin.


General manajer Xu Yanming nganteurkeun pidato, manéhna ceuk seminar nyaeta of significance hébat, hayu dunya nyaho Hunan Mesin Alat, hayu Hunan alat mesin ka operator éféktif dunya. Xu nunjuk kaluar yén ngembangkeun industri alat mesin kudu deeply terpadu kalayan téhnologi digital sarta calakan, nu ogé jaminan padet pikeun alat mesin Hunan asup ka dunya. Dina biantara nya, Zhu ngawanohkeun ngembangkeun industri alat mesin CNC di Changsha dina taun panganyarna na thanked Cina Association Alat Mesin jeung pamaréntah Changsha pikeun perhatian hébat maranéhanana sarta rojongan kana industri alat mesin CNC di Changsha. Ieu ngaharepkeun yén usaha bakal nyandak pasamoan promotion salaku kasempetan pikeun nguatkeun séntral teknis na gawé babarengan jeung nyieun kontribusi anyar pikeun ngembangkeun Hunan luhur-tungtung industri alat mesin CNC.


gambar-3


Wang Xu, eksekutif wakil-presiden Asosiasi Industri Alat Mesin Cina, congratulated on bubuka konferensi sarta masihan pangakuan pinuh sarta dorongan pikeun ngembangkeun industri alat mesin di Hunan, kaayaan jeung prospek hareup industri alat mesin di. Cina ogé diwanohkeun. He Jianguo, lulugu ahli jeung présidén husus tina Asosiasi Industri Alat Mesin Hunan, ngadamel laporan tematik ngeunaan latar tukang industri alat mesin Hunan, ciri sareng arah pangwangunan anu bakal datang.


gambar-4


Dina biantarana, diréktur Liang Yan nunjuk kaluar yén industri alat mesin CNC Hunan boga yayasan na, fitur sarta kauntungan tina jaminan kawijakan kontinyu tur kuat, prospek ngembangkeun pasar badag sarta gawé babarengan salajengna diantara industri, universitas sarta institutes panalungtikan, éta patut ningali ka hareup. kana moméntum pangwangunan industri. Anjeunna ngaharepkeun yén perusahaan alat mesin CNC bakal nguatkeun promosi sareng aplikasi produkna, patuh kana jalur pangembangan anyar spésialisasi sareng salajengna dilegakeun kerjasama kabuka, sareng ngadamel kontribusi anu langkung ageung pikeun pangwangunan ibukota propinsi anu kuat sareng pamekaran tingkat tinggi nasional. tungtung industri manufaktur peralatan.


Bubuka produk anyar


gambar-5


gambar-6


gambar-7


Dina rapat, stock Taijia, precision YuHuan, parabot mesin kidul, YuHuan CNC na Jinling Mesin Pakakas, lima unit mungguh mawa 2023 saw motong promosi produk anyar,-precision tinggi CNC sanyawa nangtung grinding YHJMG2880, arah ngembangkeun mesin broaching hareup jeung prosés broaching, bagian hésé-to-mesin téhnologi coét dua sided jeung alat, CNC parabot mesin téhnologi konci na garis produksi otomatis, jsb, pinuh nunjukkeun prestasi ngembangkeun industri alat mesin CNC di propinsi urang, némbongkeun gaya inovasi perusahaan tur ngembangkeun, nyieun leuwih kasempetan pikeun bursa jeung gawé babarengan.


Sanggeus rapat, Asosiasi jeung Perwakilan dikedalkeun syukur maranéhna pikeun YuHuan CNC pikeun hasil hosting acara, sarta ogé pinuh nunjukkeun YuHuan CNC salaku industri alat mesin Hunan "Ranté utama" tanggung jawab jeung tanggung jawab perusahaan.

kategori panas