sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan CNC sareng Pengadilan Rahayat Liuyang Ngayakeun Pertandingan Baskét Ramah

Tampilan: 227 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-11-25

Soré 21 Nopémber 2017, tim baskét perusahaan urang sareng tim baskét Pengadilan Rakyat Liuyang ngayakeun pertandingan baskét anu ramah. Kalayan karep sareng kesang, pamaén nyatakeun kacintaanna kana olahraga sareng kahirupan, nyebarkeun persatuan sareng cinta, sareng promosikeun silaturahim antara perusahaan kami sareng departemén pamaréntah lokal.


Duanana tim nunjukkeun kamampuan kerjasama anu kuat sareng tingkat kaparigelan anu langkung luhur dina pasanggiri, sareng performa anu saé na ogé nampi keprok sareng sorak panonton. Suasana panas pisan. Saatos kompetisi sajam, Yuhuan CNC ngéléhkeun Liuyang Pengadilan ku 69:62.




kategori panas