sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Yuhuan ngahadiran Cina (Beijing) International Machine Tool Show

Tampilan: 239 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-06-10


Paméran Alat Mesin Internasional China (CIMT) didirikeun taun 1989 ku China Machine Tool & Tool Builders'Association. CIMT mangrupikeun Paméran Alat Mesin Internasional anu paling bergengsi di Cina, anu dilaksanakeun unggal taun sareng mangrupikeun salah sahiji paméran alat mesin internasional utama di dunya kalebet EMO (European International Machine Tool Show), IMTS (Chicago International Machine Tool Show) sareng JIMTOF (Japan International Machine Tool Show). Téma paméran éta nyaéta "paménta anyar • pasokan énggal / kakuatan énggal", narik langkung ti 1,600 paméran domestik sareng asing anu luar biasa sareng 300,000 pengunjung anu ngagaduhan pangaruh ageung.


Parusahaan urang nyiapkeun sateuacanna, pilihan staf tina hadir, reservasi hotél, inpormasi produk, workpiece pikeun acara jsb. Dina raraga minuhan téma paméran, kami mutuskeun nyandak coét cakram dobel nangtung nangtung kalayan garis produksi otomatis anu diciptakeun ku tim anu dipimpin ku VP Peng Guanqing pikeun acara utama. Sumawona, pikeun ngahontal publisitas anu langkung saé, perusahaan kami khususna nyiapkeun seminar khusus dina acara anu diomongkeun ku VP Peng pikeun ngajelaskeun kamajuan sareng karakter coét ieu.




Palaksanaan "Cina didamel 2025" sareng "industri 4.0" ngadorong industri Cina kana jalur gancang. Paméran tiasa ditingali, kaseueuran perusahaan manufaktur alat-alat parantos lami payun ti tata ruang produksi otomatis sareng bengkel digital. Yuhuan salaku awal sababaraha taun ka pengker pikeun ningali ka hareup, bengkel digital terus diwangun, sareng bakal berperan penting dina taun ieu. Waktos ieu bakal gaduh téknologi canggih sareng jalur produksi otomatis kalayan jalur produksi otomatis ka Beijing kanggo pendak sareng konsumén, urang tiasa ningali niat anu saé.


Pentingna acara éta sanés ngan ukur nunjukkeun citra perusahaan sareng produk pamasaran, ogé mangrupikeun maniféstasi karyawan urang harga diri. Kami mangrupikeun kartu nama nyalira, iraha waé, dimana waé pikeun ngekspresikeun citra sareng sikep perusahaan. Sareng paméré sadaya jalma Yuhuan, naha éta sumanget anu murni, atanapi sikep palayanan, henteu sesuai sareng anu diarepkeun ku perusahaan, nunjukkeun gaya masarakat Yuhuan!


kategori panas