sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Téori sareng prosés pemetaan permukaan presisi tinggi

Tampilan: 194 Author: Nyebarkeun Waktos: 2021-05-14

Téori jeung prosés lapping permukaan precision tinggi Perkenalan singket: téori lapping permukaan precision High na polishing nyaéta yén abrasives sumebar bébas diadopsi pindah relatif antara beungeut prosés workpiece jeung beungeut dasar disc grinding, mastikeun flatness tinggi. jeung beungeut lemes. workpiece nu sacara alami disimpen dina disc grinding, sarta euweuh clamps, vakum, atawa sarat magnét. Lapping permukaan / polishing cocog pikeun sagala logam jeung workpieces non-logam. Henteu aya clamping atanapi grinding kaku tina coét normal, anu ngirangan deformasi anu disababkeun ku dampak sareng panas, anu langkung kondusif pikeun pamrosésan precision tinggi sareng luhur. Malah hiji operator inexperienced bisa kalayan gampang meunangkeun pangalusna 0.2um flatness na Ra0.02um roughness. Salila sababaraha taun, Yuhuan CNC geus fokus kana R & D tina-precision tinggi permukaan grinding jeung téhnologi polishing, sarta ngaharepkeun babagi pangalaman prosés euyeub tur prestasi teknis sareng anjeun. Flatness: The flatness of workpiece gumantung kana flatness of disc grinding. Salaku widang processing terus deepen jeung sarat pikeun precision jeung efisiensi beuki luhur: Yuhuan geus ngembangkeun mesin lapping tina piringan beusi tuang, piringan sintétik, piringan tambaga, piringan timah murni, sarta piringan résin kana piringan inten, sarta ngagunakeun. rupa-rupa métode pakéan piring tina piringan, The flatness pangalusna nyaéta nepi ka 2um. Kakasaran: The roughness permukaan gumantung kana ukuran jeung bentuk partikel abrasive jeung bahan disc grinding, kitu ogé bahan jeung karasa workpiece nu. grinding kasar: grinding dina beungeut disc grinding jeung workpiece kalawan abrasives grained coarser, kalawan laju feed badag tur efisiensi tinggi; tapi prestasi roughness relatif kasar, nu cocog pikeun nyoplokkeun grinding badag. grinding panengah: Paké abrasives sedeng-grained mun grind beungeut disc grinding jeung workpiece nu, kalawan laju feed gancang, efisiensi tinggi, sarta roughness permukaan sedeng, nu cocog pikeun workpieces kalawan volume grinding umum. grinding rupa: Paké abrasives grained finer mun grind beungeut workpiece dina disc grinding, kalawan laju feed leutik, finish permukaan alus, sarta seragam jeung ngabasmi grinding rupa. Polishing lemes: Pad polishing bahan husus atawa lawon polishing dipasang dina disc grinding. Aliran cairan polishing antara hampang polishing atawa lawon polishing, mastikeun permukaan finish leuwih luhur batan polishing teuas. Polishing teuas: Ngagunakeun cakram sintétik, cakram tambaga, cakram timah, cakram résin jeung surfaces dasar-precision tinggi lianna ditambah abrasives inten micron-tingkat, beungeut workpiece janten flatness-precision tinggi na eunteung-kawas finish tinggi.



1599443223533176

kategori panas