sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Prinsip dobel / permukaan permukaan mesin lapping

Tampilan: 218 Author: Nyebarkeun Waktos: 2021-05-21

The flatness tina piring lapping bisa otomatis dilereskeun ku trimming gears, jumlah lapping dikawasa ku tampilan téks. dilengkepan motor konvérsi frékuénsi, alat mesin ngamimitian sareng eureun stabil, sareng laju lapping idéal tiasa dipilih. Struktur mesin lapping permukaan ganda ngawengku dua plat lapping, operator, opat motor, kabayang panonpoé, trimming gear, jsb Dina babandingan, struktur mesin lapping permukaan tunggal relatif leuwih pajeulit, tapi efisiensi lapping permukaan ganda. mesin téh ganda tina lapper permukaan tunggal, lamun workpiece nu perlu digosok dina duanana sisi Prinsip kerja tina ganda / tunggal permukaan lapping mesin: piring lapping luhur jeung handap muterkeun dina arah nu lalawanan, sarta workpiece nu ngajaga revolusi jeung rotasi dina. pamawa. Résistansi ngagosok leutik sareng henteu ngarusak workpiece, sareng efisiensi kerjana luhur kusabab lapping seragam dina dua sisi. Sajaba ti éta, aya sistem kontrol ketebalan grating, sarta kasabaran ketebalan tina workpiece olahan bisa dikawasa. Mesin lapping permukaan ganda anu dilengkepan ku coated / embedded abrasives lapping alat dipaké pikeun lapping dua sisi workpiece sarta sakaligus bisa lapping sarta Polandia dua sisi workpiece nu; hayu urang tingali dina metoda ngolah mesin lapping permukaan ganda: 1. grinding garing: ngan sajumlah leutik aditif lubricating diterapkeun kana beungeut alat lapping salila ngolah. Partikel keusik anu dasarna dibereskeun dina alat salila prosés, sarta fungsina utamana ngageser grinding. Efisiensi metoda ieu teu luhur, tapi bisa ngahontal akurasi processing éndah sarta nilai roughness permukaan leutik (Ra0.02~0.01μm). 2. Lapping baseuh: Dina prosés lapping, témpél lapping diterapkeun kana alat lapping, sarta abrasive sumebar dipaké pikeun lapping. sajaba ti abrasive, aya minyak tanah, oli mesin, asam oleat, asam stearic jeung zat séjén dina némpelkeun lapping. Salila prosés lapping, aya sababaraha abrasive antara piring lapping jeung workpiece, sakumaha ditémbongkeun dina Gambar 8-12b. dina tipe ieu lapping, abrasive utamana dipaké pikeun rolling grinding, sarta efisiensi tinggi. Kakasaran permukaan anu dihontal nyaéta Ra0.04 ~ 0.02μm, umumna dianggo pikeun ngolah kasar, sareng permukaan olahan umumna abu. 3. Lemes abrasive grinding: Salila lapping, némpelkeun lapping nu ngagunakeun kromium oksida salaku abrasive ieu coated on lapping piring. Kusabab abrasive leuwih lemes batan pelat lapping jeung workpiece nu, abrasive ieu ditunda antara workpiece jeung pelat lapping salila prosés lapping. Interaksi kimiawi antara abrasive jeung beungeut workpiece nu ngahasilkeun pilem oksida pisan lemes, sarta pilem dina nabrak gampang dipaké kaluar ku abrasive nu.

kategori panas