sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Tingkat teknis sakabéh internasional maju dua téhnologi ngarah internasional

Tampilan: 67 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-07-21

Dua prestasi ilmiah sareng téknologi tina precision YuHuan, cabangna kontrol angka Yuhuan, parantos lulus penilaian menteri.


Masa depan diaktipkeun ku téknologi


Dina isuk 18 Maret, 2023 The Hunan University of "High-precision CNC komposit téhnologi grinding nangtung sarta alat-alat" jeung "Lima sumbu CNC téhnologi grinding otomatis jeung alat", babarengan réngsé ku Hunan YuHuan Precision Manufacturing Co., Ltd. , cabangna YuHuan CNC, bakal dilaksanakeun di YuHuan Élmu sarta Téhnologi Park. Cina Mesin Industri Federation jeung Komite pangajen pikeun téhnologi relevan jeung produk méré pujian tinggi: tingkat teknis sakabéh canggih internasional, dua téhnologi ngarah internasional!


gambar-1


Universitas Zhejiang diwangun ku tujuh ahli, kaasup Akademisi Tan Jianrong, profésor Wang Liming tina Alat Mesin Cina jeung Asosiasi Industri Alat, Yayasan Élmu Pengetahuan Alam Nasional Cina Lei Yuanzhong, Universitas Selatan Élmu jeung Téhnologi Cina Professor Zhang Bi, Tengah. Universitas Kidul Professor Tan Jianping, Zhejiang Universitas Téknologi Professor Yuan Julong jeung profesor Wang Bo of Shanghai Jiaotong Universitas Zhi Bang Téhnologi Co., Ltd. Rapat ieu dipimpin ku Ma Jingkun, diréktur Féderasi Industri Mesin Cina.


Panitia pangajen ngawangun pamadegan pangajen sanggeus dédéngéan laporan tim proyék urang, inspecting situs produksi, questioning jeung nyawalakeun: nu-precision tinggi kontrol numeris sanyawa téhnologi grinding nangtung sarta sakabeh téhnologi parabot geus ngahontal tingkat canggih internasional, numerik lima sumbu. ngadalikeun grinding otomatis tur téhnologi polishing jeung téhnologi produk proyék parabot hese, inovasi anu kuat, téhnologi sakabéh achieves tingkat canggih internasional, diantarana, multi-prosés multi-workpiece grinding sarta téhnologi polishing sarta ngagantian otomatis grinding sarta téhnologi disc polishing. dina tingkat ngarah internasional.


gambar-2

Idéntifikasi bakal aya dina situs


gambar-3

Ngenalkeun produk ka ahli


gambar-4

produk ngajalankeun demo


gambar-5

gambar-6

Hunan YuHuan Precision Manufacturing Co., Ltd., cabangna Yuhuan CNC, museurkeun kana ngamekarkeun jeung manufaktur parabot mesin precision tinggi-tungtung, fokus dina inkubasi jeung budidaya parabot mesin high-end jeung komponén inti, téhnologi inti jeung manufaktur parabot konci tinggi-tungtung. Dina taun-taun ayeuna, Yuhuan parantos investasi sapuluh juta yuan dina panalungtikan ilmiah, nyerep sareng ngalatih sajumlah tanaga ilmiah sareng téknologi, sareng diajar sareng ngarengsekeun seueur masalah téknis ngeunaan grinding precision sareng alat mesin polishing. Lima sumbu CNC grinding otomatis tur téhnologi polishing jeung alat-YHJ2MK85125 lima sumbu CNC multi-posisi mesin polishing otomatis boga fungsi "Real-time kontrol gaya + ngagantian otomatis tina consumables", nu munggaran dijieun di industri. Bisa ngawujudkeun grinding na polishing of 3D kompléks permukaan melengkung, sarta ngamajukeun ngembangkeun grinding na polishing komponén éksternal industri 3C nuju arah integrasi tinggi, kalenturan sarta kecerdasan. precision tinggi CNC sanyawa téhnologi grinding nangtung sarta parabot-YHJMKG2880-precision tinggi CNC sanyawa nangtung grinding akurasi processing mesin geus ngahontal tingkat IT3-IT2, megatkeun gumantungna tina domestik tinggi-grade CNC coét impor, merealisasikan substitusi impor of-precision tinggi CNC coét. Dina waktu nu sarua, éta geus dibawa impetus kuat pikeun inovasi ilmiah sarta téhnologis YuHuan precision, sarta dijieun platform luhur tur lega pikeun bursa jeung gawé babarengan YuHuan precision "Produksi, learning, panalungtikan sarta pamakéan"


Penilaian nyadiakeun platform pikeun tanaga téknis sareng manajemén ilmiah pikeun tukeur sareng diajar, anu ngabantosan nguatkeun kalemahan sareng terus ningkatkeun tingkat inovasi ilmiah sareng téknologi perusahaan. Salajengna, parusahaan bakal neruskeun ngamajukeun luhur-tungtung alat mesin grinding CNC di-jero panalungtikan sarta pamekaran, pikeun jadi kelas munggaran di dunya precision grinding sarta grinding sarta pamimpin parabot polishing.


kategori panas