sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Perusahaan Anu Ngajenan sareng Seueur Nomer ti Taman Ékonomi pikeun Kaunggulan Kinerja Ékonomi di 2017

Tampilan: 228 Author: Nyebarkeun Waktos: 2018-03-07

Tanggal 6 Maret 2018, Rapat Kerja Ékonomi 2018 dilaksanakeun sacara upacara. Rapat nyimpulkeun sareng marios prestasi pangwangunan ékonomi di Zona Teknologi Tinggi Liuyang, ngahormatan perusahaan sareng perorangan anu ngagaduhan penghargaan pikeun pagelaran ékonomi na unggulan di 2017, sareng ningali kana pangwangunan ékonomi di 2018. Kalayan prestasi anu luar biasa sareng kontribusina sosial, Yuhuan CNC Machine Tool Co ., Ltd. ngahormatan 2017 Award Kontribusi Pajeg, Award Tumuwuh Pajak, Award Harta Inteléktual, Award pikeun Komérsialisasi Papanggihan Panilitian, Kadaptar Khusus Harta, Award Industri Manufaktur Ulang. Shixiong Xu, présidén Yuhuan CNC Machine Tool Co., Ltd. kéngingkeun "Pinunjul Pengusaha Award" deui. Sababaraha pagawé atasan ogé diganjar ku penghargaan. Manajer umum Yanming Xu ngahadiran rapat sareng ngadamel pidato atas nami perusahaan.


Dina sataun katukang, sadaya anggota tim parantos narékahan pikeun ngahontal prestasi anu luar biasa dina unggal aspék. Perusahaan parantos hasil didaptarkeun di Bursa Saham Shenzhen, anu parantos muka bab anyar pikeun pamekaran urang. Kuantitas produk anu kami kirimkeun netepkeun rékor anyar anu luhur sareng nunjukkeun pangsa pasar anu dibédakeun. Kami parantos ngahontal prestasi ilmiah sareng téknologi anu luar biasa, seueur anu parantos ngahontal tingkat internasional anu maju sareng ngeusi jurang rumah tangga. Kami parantos ngahontal tujuan kami dina kinerja penjualan sareng kauntungan, sareng sataun katukang parantos ningali kamajuan anu mantep.


Naon waé anu urang kahontal, éta parantos mangrupikeun sajarah, sareng kami ngahargaan kami pikeun rajin unggal jalma anu pengkuh. Dina 2018, sadaya anggota tim ngupayakeun kalayan moral anu luhur sareng percaya diri. Dipandu ku jalur pamekaran "Panyayogi Profesional pikeun Precision Grinding sareng Calakan Manufaktur", sadaya anggota tim ti Perusahaan bakal nekad nyerat carita anu énggal kalayan usaha babarengan sareng usaha anu teu leueur!

1621584066673200.txt


kategori panas