sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Solusi ujung-langkung ngagiling

Tampilan: 186 Author: Nyebarkeun Waktos: 2021-05-18

Aya seueur alesan pikeun ujung (sudut) dina ngagiling coét cakram dobel CNC, anu aya hubunganana sareng posisi relatif pelat dasar, roda grinding, platen pituduh sareng sudut grinding tina roda grinding.


Mimiti, perlu parios coét disc dua kali pikeun ngarobih sudut grinding tina roda grinding pikeun nyegah konsentrasi grinding dina bagian anu tangtu tina roda grinding, tetep gaya grinding seragam nalika workpiece anu ngaliwatan roda grinding, sareng pikeun ngahontal grinding layered.


Kadua, parios paralelisme antara pelat dasar inlet / outlet sareng roda grinding, sareng bedana jangkungna silih. Saluyukeun celah anu pas antara pelat dasar inlet / outlet tina platen panduan, mastikeun yén bahan damel tiasa nembus kalayan bébas tanpa gangguan / miring.


Katilu, hubungan posisional tina roda grinding ogé penting, anu kedahna 0.02 ~ 0.03mm langkung luhur tibatan pelat dasar outlet.


Panungtung tapi teu saeutik, parios rata tina grinding wheel. laju linier tina roda grinding laun-laun turun tina ujung ka tengah, maka ujung luarna dikonsumsi langkung gancang tibatan pusat, perlu pakéan roda grinding pikeun ngajaga bentukna.


Di luhur mangrupikeun jalan kaluarna tibatan ngagiling, mudah-mudahan tiasa janten manpaat.


1621325418627794.png

kategori panas