sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Puseur Pamasaran Shenzhen Perusahaan Alat Mesin Yuhuan CNC Anu Didirikeun

Tampilan: 255 Author: Nyebarkeun Waktos: 2018-01-12

Kalayan pertumbuhan bisnis anu gancang, Yuhuan CNC Machine Tool Co., Ltd. parantos ngahontal kauntungan produk anu beuki luar biasa di beulah kidul Cina. Dina raraga nyayogikeun kamampuan réspon bisnis anu langkung saé, langkung propésional sareng langkung gancang pikeun palanggan di beulah kidul Cina, ngagedékeun pangaruh sareng pangsa pasar, dina awal taun 2018, "Pusat Pamasaran Shenzhen Yuhuan CNC Mesin Alat Perusahaan" parantos didirikeun sacara resmi.

Ngadegna Pusat Pamasaran Shenzhen henteu ngan ukur nyumponan kabutuhan ékspansi pasar kami, tapi ogé tiasa ngaluncurkeun titik awal anu anyar pikeun pamekaran urang. Éta nandaan léngkah kritis pikeun maju dina strategi pasar urang. Kami ogé bakal ningkatkeun pamasaran sareng jasa di Tiongkok Wétan sareng luar negeri, sareng masihan pinuh pikeun kaunggulan Perusahaan. Maka perusahaan kami mampu berkembang menjadi perusahaan pembesar anu langkung kuat sareng mantap sahingga kompeténsi pasar urang ogé tiasa ditingkatkeun. Saatos perusahaan urang janten publik di 2017, persiapan pikeun ngadegkeun Pusat Pemasaran Shenzhen dimimitian ngan sababaraha taun, anu ngagambarkeun tekad sareng kawani urang dina ngembangkeun pasar bagéan Kidul Cina.

Perusahaan Alat Mesin Yuhuan CNC bakal komitmen pikeun meeing kabutuhan pangguna sareng gancang nyayogikeun produk anu dipercaya pikeun konsumén urang. Di payun, Yuhuan CNC Machine Tool Company pasti bakalan fokus kana ujung téknologi, sareng ngajaga ningkatkeun kualitas jasa sahingga nyayogikeun palayanan sadayana pikeun palanggan urang.





kategori panas