sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Kauntungan grinding mesin presisi dobel nangtung-presisi tinggi

Tampilan: 226 Author: Nyebarkeun Waktos: 2021-05-12

Cina boga paménta pasar badag pikeun bagian precision precision tinggi jeung mesin grinding precision tinggi, sarta aya gap badag antara Cina jeung nagara deungeun, kawas Éropa, Amerika jeung Japan.There aya sababaraha pabrik domestik ofhigh-precision nangtung ganda-discgrinders parabot precision. .Today, Abdi hoyong nunjukkeun anjeun kaunggulan CNC tinggi-precision nangtung ganda-disc mesin grinding (DDG)

Dibandingkeun sareng grinders permukaan biasa, anu-precision tinggi verticalDDG mangrupakeun jenis parabot grinding permukaan kalawan akurasi processing tinggi na siklus processing gancang. Penggiling permukaan anu anjeun tingali sateuacana biasana horisontal, sedengkeun , Penggiling disc ganda-disk nangtung presisi luhur sareng aci roda ngagiling handap jejeg taneuh.

DDG mah béda ti grinders permukaan biasa nu teu ngandelkeun magnetism mun ngalereskeun workpiece nu, tapi surfaces luhur jeung handap workpiece nu sakaligus taneuh. Maksudna, euweuh urusan bahan workpiece nyaeta logam, atawa bahan non-magnét lianna bisa diolah. Sajaba ti éta, DDG sakaligus bisa ngolah dua parallelsurfaces kalawan precision tinggi na niceroughness dina hiji grinding stroke. Dibandingkeun jeung grinders permukaan, teu ukur efisiensi processing ieu greatly ningkat, tapi ogé bentuk jeung posisi tolerances jeung tolerances dimensi bisa ogé ningkat.

VerticalDDGogé gaduh ciri feed seragam, laju gancang sareng efisiensi anu luhur. Dibandingkeun sareng mesin lapping CNC, efisiensi pamrosésan 10 kali lipat tina mesin lapping CNC dumasar kana akurasi anu sami, sareng éta langkung saé tibatan mesin lapping tina segi kasabaran dimensi.

Jinis utama verticalDDG-precision tinggi dibagi kana tipe osilasi sareng tipe 'C'through. Ayeuna, éta dibagi kana 305mm, 455mm, 585mm, 760mm, jsb nurutkeun diaméter roda grinding na.

Theoscillation tipe DDG Jepang, Koréa Kidul, jeung Éropa anu loba dipaké industri invarious. Akurasi ngolah metoda ieu kacida luhurna, umumna dina 0.002mm. Aya saeutik pisan pabrik domestik nu bisa ngaganti importedoscilation tipe DDG, sarta Yuhuan CNC machine toolsco., Ltd areone sahijina. Sanajan efisiensi processing of DDGs osilasi laun ti nu tina 'C' ngaliwatan-typeone, akurasi processing pisan gampang pikeun ngajamin. Yuhuan DDG utamana dipaké dina grinding disc ganda komponén precision inti dina compressors AC, mobil, powder metallurgy, aviation, éléktronika, jeung robotics jsb industri.

C'through tipe DDG cocog pikeun ngolah sababaraha bagian anu merlukeun efisiensi tinggi na teu jadi ketat dina akurasi. Sacara umum, éta cocog pikeun produksi masal bahan kerja sapertos gasket otomotif, bilah, sareng cincin bantalan.

 Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi


kategori panas