sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Good News The Company dileler judul Advanced Private Enterprise for Glorious Cause General Manager Xu Yanming dileler 15th Pupuhu Alus Féderasi Industri jeung Dagang Changsha (Kamar Dagang).

Tampilan: 30 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-11-29

        Tanggal 23 Nopémber 2023, Féderasi Industri sareng Dagang Changsha (Kamar Dagang) ngayakeun Rapat Komite Eksekutif Katilu ka-15. Bapak Kang Zhenlin, Wakil Walikota Changsha Municipal Rahayat Pamaréntah sarta Pupuhu Féderasi Municipal of Industri jeung Dagang (FICCI), dihadiran rapat jeung dikirimkeun Laporan on Gawé Komite Eksekutif. Pangusaha swasta luar biasa kota sareng wawakil asosiasi bisnis jumlahna langkung ti 290 urang ngahadiran rapat. Ibu Xu Yanming, pupuhu rotasi Féderasi Industri sareng Dagang Changsha (Kamar Dagang) sareng manajer umum Perusahaan, diondang hadir.

Gambar 1

        Salila rapat, pausahaan dileler judul "Advanced Private Enterprise for Glorious Cause" ku Changsha Federation of Industry and Commerce (Chamber of Commerce), sarta manajer umum pausahaan, Ibu Xu Yanming, dileler salaku Pupuhu Puteran Pinunjul ka-15 (Présidén) Féderasi Industri sareng Dagang Changsha (Kamar Dagang).

Gambar 2

        Dina 2023, dina nyanghareupan lingkungan ékonomi internasional kompléks jeung recovery lemah tina kaayaan ékonomi domestik, pausahaan taat kana "spésialisasi, Spésialisasi jeung inovasi" jalur ngembangkeun, mere muter pinuh kana kaunggulan inti inovasi ilmiah sarta téhnologis, ngaliwatan ningkatna téknologi sareng panalungtikan sareng pamekaran, pikeun nyayogikeun solusi pikeun kabutuhan alat penggilingan pang anyarna di industri. Kamekaran usaha teu bisa dipisahkeun tina rojongan ti pamaréntah jeung rahayat, General Manajer Xu Yanming, salaku Wapres of Changsha Federation Industri jeung Dagang (Kamar Dagang), dina konsolidasi kontinyu tina pondasi ngembangkeun perusahaan. , éféktif ngaronjatkeun daya saing inti pausahaan pikeun ngajaga ngembangkeun kualitas luhur sorangan dina waktos anu sareng, ngarah parusahaan ka aktip minuhan tanggung jawab sosial maranéhanana, ngaliwatan sumbangan bahan, kunjungan jeung ucapan milu sedih, cinta pikeun mantuan sakola jeung cara séjén pikeun solidly. nyumbang kana revitalisasi désa tina pangwangunan kota tina karya twinning. Anjeunna nyatakeun yén éta mangrupikeun kahormatan, tapi ogé tanggung jawab pikeun dilélér salaku présidén rotasi anu luar biasa.

        Dina mangsa nu bakal datang, Yuhuan CNC bakal neruskeun bajak kana bisnis utama grinding precision sarta parabot calakan, ngaliwatan inovasi ilmiah sarta téhnologis pikeun ngajawab masalah beuheung industri urang, pikeun ngahontal substitusi impor produk; Dina waktos anu sami, éta bakal aktip ngalaksanakeun usaha karaharjaan umum, pikeun masihan deui ka masarakat kalayan tindakan praktis, pikeun palaksanaan strategi "ibukota propinsi anu kuat", sareng ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur Changsha sareng modernisasi pikeun nyumbangkeun. kana "kakuatan Yuhuan".

kategori panas