sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Rapat Pamilihan Panitia Liga Pemuda Yuhuan CNC & "Partéi Bacaan" Kegiatan Bertema Poé Nonoman

Tampilan: 233 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-05-10

Dina malem 8 Méi 2017, Panitia Liga Pemuda Yuhuan CNC ngayakeun rapat pamilihan sareng Kegiatan Téma "Maca Klub" Poé Pamuda 4 Méi, sareng anggota Liga Pemuda ti Yuhuan CNC sareng Yuhuan calakan ngahadiran rapat éta.

Mimiti, anggota Komite Liga Pemuda Kadua kapilih dina rapat. Sesi kadua nyaéta kagiatan "Maca Klub" anu nampi réspon anu saé, sareng dalapan anggota maca karya sastra klasik sareng ngabagi laporan bukuna. Mr. Xu Liang, Sekretaris Panitia Liga Pemuda perusahaan urang, ngahadiran rapat éta.

Kegiatan "Maca Klub" henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang resep maca tapi ogé ningkatkeun kognisi filosofis sareng kasadaran budaya urang. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé bakal ngabantosan pikeun ngamajukeun perusahaan urang ngawangun budaya perusahaan Yuhuan anu berorientasi kana diajar!


kategori panas