sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Tong hilap kana webinar ekslusif ieu kaping 10 Juli 2023 jam 3:00.

Tampilan: 56 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-07-05

Double Disc grinding mangrupakeun metoda kacida mujarab pikeun miceun stock sarua tina rupa lawan bagian, panyabutan stock normalna simetris, sarta ngahasilkeun tingkat pangluhurna Flatness na Parallelism on surfaces lawan. Hal ieu dipaké pikeun ngahontal tolerances tighter jeung finish permukaan dina produksi bantalan, bagian datar, jeung komponén otomotif kawas cingcin piston, conrod, cakram marake & pelat compressor.


Gabung kami pikeun beuleum jero kana dunya Double Disc grinding sarta Aplikasi Polishing pakait sareng Synergy Machine Tools & YUHUAN CNC MACHINE TOOL CO., LTD Machines sarta manggihan kumaha téhnologi ieu bisa ngarobah prosés manufaktur Anjeun.


gambar-1


kategori panas