sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

Cina ngadesek upaya pikeun naekeun manufaktur pinter

Tampilan: 214 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-02-27


SHENYANG - Wakil Perdana Menteri Cina Ma Kai ngadesek langkung seueur upaya pikeun ngajantenkeun industri manufaktur nagara langkung cerdas sareng langkung kompetitif.


Cina parantos maju dina pamekaran manufaktur pinter ti saprak "Made in China 2025" diumumkeun, tapi nagara éta masih gaduh jalan anu panjang pikeun ngahontal tingkat maju internasional, ceuk Ma nalika pamariksaan pamariksaan di propinsi Liaoning Cina Kalér ti dinten Kemis dugi ka Jumaah.

"Didamel di Cina 2025" mangrupikeun rencana anu dikaluarkeun ku pamaréntah dina 2015 pikeun ngarobih Cina tina raksasa pabrik kana kakuatan manufaktur dunya.

Otoritas sareng perusahaan kedah masihan prioritas pikeun manufaktur pinter dina usahana ningkatkeun industri manufaktur, saur Ma.

Anjeunna nungtut langkung padamelan pikeun ngahontal terobosan dina téknologi konci sareng pakakas inti dina sababaraha bidang, kalebet alat mesin anu dikontrol sacara numerik, robot, sensor pinter sareng logistik pinter.

Parangkat lunak panyokong konci kedah dikembangkeun langkung gancang sareng standar pikeun manufaktur pinter kedah ditingkatkeun, saur Ma.
Anjeunna ogé nyauran usaha ngembangkeun modél bisnis énggal sapertos produksi khusus, sareng transformasi pinter industri tradisional sareng firma alit.

kategori panas