sadaya Kategori
ENEN

Imah>media>wartos

11 produk anyar Huan CNC Grup lulus produk anyar propinsi (téhnologi anyar) pangajen, ditampa jeung evaluasi prestasi

Tampilan: 32 Author: Nyebarkeun Waktos: 2023-12-12

Ti Nopémber 28 nepi ka 29, 2023, 11 produk anyar Yuhuan Grup hasil lulus produk anyar propinsi (téhnologi anyar) ditampa pangajen jeung evaluasi prestasi.

Tina 11 produk anyar anu diidentipikasi sareng ditampi, 7 diidentifikasi minangka gaduh téknologi global anu maju sacara internasional, sareng 2 produk ngagaduhan téknologi individu anu tangtu anu aya di tingkat internasional; 4 dievaluasi salaku gaduh téknologi umum anu aya dina tingkat pamimpin domestik.

Diantara 11 produk anyar anu diidentipikasi, katampa sareng dievaluasi, 7 dikooperasikeun ku Yuhuan CNC Machine Tool Co., Ltd. sareng Universitas Hunan, 1 masing-masing dikooperasikeun ku Hunan Yuhuan Intelligent Equipment Co., Ltd., Hunan University sareng Foshan University. Sciencelmu sareng Téknologi, sareng Hunan Yuhuan Precision Co., Ltd. Manufacturing Co., Ltd. gawé bareng sareng Universitas Hunan 2 kali. Sadaya 11 produk anyar hasil ngaluluskeun produk anyar (téhnologi anyar) idéntifikasi, ditampa jeung evaluasi hasil diayakeun jeung hosted ku Asosiasi Industri Mesin Hunan.

Para ahli anu milu dina téknologi anyar sareng rapat evaluasi ditampa produk anyar sadayana ahli anu kasohor di industri. Panitia ahli reviewed bahan relevan, listened kana laporan, inspected situs produksi jeung alat, diawaskeun video tina aplikasi produk sabenerna, sarta ngalaksanakeun inquiries jeung diskusi pikeun evaluate inovasi, kamajuan, kematangan, hak cipta intelektual, kauntungan ékonomi jeung sosial tina téhnologi produk. Tingkat téknis produk anyar ieu sacara komprehensif sareng obyektif dievaluasi tina salapan aspék kalebet , aplikasi pasar, résiko téknis, résiko pasar, sareng résiko kawijakan, sareng saran sareng pendapat anu berharga diteruskeun.

gambar-1

gambar-2

gambar-3


The "YHMGK1720 precision CNC multi-fungsi cylindrical coét", "YHDM580H precision CNC nangtung ganda-tungtung coét", "YH2M84120-speed tinggi dua-sided precision coét", "YH2MG8182 nangtung-speed tinggi coét" babarengan dikembangkeun ku Yuhuan CNC Alat Mesin Co., Ltd. jeung Universitas Hunan Téknologi sakabéh opat produk anyar kaasup "Precision grinding and Polishing Machine" geus ngahontal tingkat canggih internasional. Di antarana, "YHMGK1720 Precision CNC Multi-Fungsi Cylindrical coét" ngabogaan dual-grinding sirah switching multi-prosés téhnologi grinding sanyawa pikeun ingots silikon carbide anu di tingkat internasional ngarah; Téknologi sakabéh "YHM7445 nangtung single-sided coét" geus ngahontal tingkat ngarah domestik diantara parabot sarupa; téhnologi sakabéh "YH2M45230 cooler coét" jeung "YH08WMB240 kaca ujung grinding garis produksi" geus ngahontal tingkat ngarah domestik.

Téknologi sakabéh "handphone panutup tukang kaca otomatis grinding garis produksi" babarengan dikembangkeun ku Hunan Yuhuan calakan Equipment Co., Ltd. jeung Hunan Universitas geus ngahontal tingkat canggih internasional; téhnologi sakabéh tina "YHZ08WHJ01 baku bagian las garis produksi" babarengan dimekarkeun kalawan Foshan Institute of Élmu sarta Téknologi geus ngahontal tingkat ngarah domestik. tingkat.


gambar-4

Automasi kaca panutup tukang handphone


gambar-5

Garis produksi grinding


Téknologi sakabéh tina "YHJ2M77120-precision tinggi nangtung coét dua sisi" babarengan dikembangkeun ku Hunan Yuhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. jeung Hunan Universitas geus ngahontal tingkat canggih internasional, diantara nu tungtung-beungeut timer eupan balik téhnologi bearing hydrostatic. nyaeta di tingkat ngarah internasional; "YHJSP19 CNC multi-stasiun" Téknologi sakabéh "mesin sandblasting baseuh" geus ngahontal tingkat canggih internasional.

Salaku perusahaan ngarah di industri alat mesin Hunan urang, Yuhuan CNC migunakeun inovasi téhnologis minangka sarana pikeun taat kana jalur ngembangkeun "spésialisasi, Spésialisasi jeung inovasi", terus ningkatkeun kaunggulan kalapa industri alat mesin Hunan di imah jeung di mancanagara, jeung hadé minuhan kaperluan pasar aplikasi. Saatos produk di luhur dilebetkeun ka pasar, aranjeunna bakal langkung ningkatkeun daya saing perusahaan dina widang éléktronika konsumen, suku cadang mobil, bahan énggal sareng manufaktur calakan sanésna sareng widang énergi énggal.


kategori panas