sadaya Kategori
ENEN

Imah>media

Yuhuan CNC Muncul di CCEME Changsha 2017

Tampilan: 175 Author: Nyebarkeun Waktos: 2017-12-06

Ti 4 - 6 Désémber 2017, paméran industri pangageungna di Changsha -CCEME Changsha 2017 diayakeun di Pusat Pameran Internasional Changsha. Pameran ieu narik langkung ti 600 perusahaan domestik sareng asing anu kawéntar, anu kalebet éléktronik Siemens, Bosch sareng Cina. Kalayan luas paméran 85,000 méter pasagi, éta nunjukkeun pencapaian téknologi pangénggalna pikeun pembuatan calakan global. Yuhuan CNC pamér mesin presisi dobel-ujung presisi, mesin penggilingan dua sisi sareng mesin polishing, mesin polishing permukaan-melengkung rumit sareng produk-produk anyar sanés dina paméran éta sareng Sekretaris Panitia Partai Propinsi Hunan ngajempolan pikeun urang di tempat kajadian.


Isuk-isuk tanggal 6 Désémber, Jiahao Du, Sekretaris Panitia Partai Propinsi Hunan sareng Diréktur Komite Tetep Kongrés Rahayat Propinsi Hunan, sareng pamimpin anu sanés sumping kana pameran. Aranjeunna nangtung payuneun stan Yuhuan CNC sareng nganjang ka mesin CNC perusahaan urang. Tuan Du, anu parantos ningali desain penampilan modél sareng panangan mékanis manipulatif, unggeuk sareng muji produk perusahaan urang.


Jiahao Du negeskeun yén urang kedah taat kana pitunjuk anu inovatif sareng ningkatkeun industri manufaktur tradisional. Urang kedah ngabina sareng nguatkeun ranté industri kalapa énggal, teras-terasan ningkatkeun tingkat intél industri manufaktur, ngagancangkeun pangwangunan pangkalan manufaktur modéren pikeun ngawangun daérah manufaktur anu cerdas di China sareng ngamajukeun parobihan tina "Hunan Pabrik" janten "Hunan Intelektual Pembuatan ".


kategori panas