Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Makinë bluarjeje me dyshe>Makinë bluarëse vertikale me dy skaje me saktësi të lartë YHDM580B

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650508873664618.png
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650508872168117.png
YHDM580B
YHDM580B

YHDM580B


Funksioni kryesor:

Është projektuar për përpunim dhe bluarje sinkron me efikasitet të lartë dhe precizion të dy sipërfaqeve paralele të pjesëve të holla metalike/jometalike në forma të ndryshme, si kushineta, pllakë valvulash, pllakë alumi, vulë, lopatë e pompës së vajit, unazë pistoni etj.

HETIM
Aplikime tipike

Unaza e pistonit, guarnicioni i valvulës, shufra lidhëse, boshti kryq, pllaka e valvulës, piruni i ndërrimit, tehu i pompës hidraulike, rotori, statori, rrëshqitja e kompresorit, unaza e brendshme dhe e jashtme e kushinetës, disku i frenave të automjetit, gjithashtu mund të përdoret për unazën magnetike, përpunimin e pllakave grafit

Specifikimi kryesor
ModelNjësiYHDM580B
Dimensioni i pjesëvemmPjesa në formë disku: Ф12~Ф120
Trashësia e pjesëvemm0.8 40 ~
Madhësia e rrotës bluarësemmФ585×Ф195×75 (rrota diamanti/CBN)
Fuqia e motorit të timonitKw22Kw × 2
Shpejtësia e kokës së rrotaverpm150 950 ~
Fuqia e motorit të bartjes së ushqimitKw1.5Kw
Ushqimi i shpejtësisë së transportuesitrpm1 10 ~
Rrafshësia dhe paralelizmimm≤0.003
Vrazhdësi në sipërfaqemMARa0.32
Total PeshaKg10000
Përmasat e përgjithshme (L * W * H)mm2700 2620 × × 2650
Etiketa

DDG, bluarje me disqe të dyfishtë, 580

HETIM