Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Makinë prerëse dyfishtë>Seria e makinave bluarëse (lustruese) vertikale me precizion të lartë YH2M8432C/13B-9L/8432E/8436B/18B

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650506974699282.png
YH2M8432C / 13B-9L / 8432E / 8436B / 18B Makinë vertikale me sipërfaqe vertikale me anë të dyfishtë me prerje të lartë

YH2M8432C / 13B-9L / 8432E / 8436B / 18B Makinë vertikale me sipërfaqe vertikale me anë të dyfishtë me prerje të lartë


Funksioni kryesor:

Përdoret për lyerjen/lustrimin e sipërfaqeve të dyfishta të pjesëve metalike, si pllakë valvulash, unazë të ngurtë mbyllëse, teh të pompës së vajit, si dhe pjesë të laminuara jo metalike të materialeve të forta dhe të brishta si silikoni, germani, kuarci, qelqi, qeramika, safiri, arsenidi i galiumit, feriti, niobati i litiumit etj.

HETIM
Aplikime tipike

Kjo pajisje përdoret kryesisht për të mbështjellë dhe lustruar të dy anët e sipërfaqes paralele të metaleve të hollë dhe pjesëve jometale të forta, të tilla si silic, kristal safir, qeramike, xham optik, kristal kuarci dhe materiale të tjera gjysmëpërçuese.

Specifikimi kryesor
ModelNjësiYH2M8432CYH2M13B-9LYH2M8432EYH2M8436BYH2M18B
Madhësia e pllakës së mbulimit (OD×ID×T)mmF1070×Ф495×Ф45F978×Ф558×Ф45F1070×Ф495×Ф45F1140×Ф375×Ф45F1280×Ф449×Ф45
Rrota planetare
P = 15.875DP=12P=16.842 Z=60P=15.875 Z=84P=21.053 Z=71
Z = 64Z = 108
Numri i rrotave planetaren3≤n≤73≤n≤93≤n≤73≤n≤53≤n≤5
Madhësia maksimale e copës së punësmmФ280 (diagnoza)Ф180 (diagnoza)Ф280 (diagnoza)Ф360 (diagnoza)Ф420 (diagnoza)
Trashësia minimale e copës së punësmm0.40.6
Rrafshësia e pjesës së punës të mbështjellëmm0.006 (Ф100)
Rrafshisia e pjesës së punës të lëmuarmm0.008 (Ф100)
Vrazhdësia e sipërfaqes së pjesës së punës të mbështjellë
Ra0.15
Vrazhdësia e sipërfaqes së pjesës së lëmuar të punës
Ra0.05
Diamensioni i përgjithshëm (L×W×H)mm1640 1440 × × 27001650 1300 × × 26501510 1450 × × 26501800 1500 × × 26502200 1750 × × 2690
Pesha totaleKg35002600320030005000
Etiketa

Mbështetje me sipërfaqe të dyfishtë

HETIM