Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë për lustrim të sipërfaqes

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1675660885348670.jpg
YHJ2M86108 Makinë automatike për lustrim të sipërfaqes pozicionuese

YHJ2M86108 Makinë automatike për lustrim të sipërfaqes pozicionuese


Funksioni kryesor:

Kjo pajisje është pajisje lustruese me shumë stacione, me shumë procese, sinkrone dhe me efikasitet të lartë. Disku i sipërm adopton 2 disqe lustrim të pavarur ngritës dhe rregullues, të cilët mund të instalojnë materiale të ndryshme harxhuese në të njëjtën kohë, disku i poshtëm i pjesës së punës miraton 3 stacione, 3 stacione rrotullimi të ndërprerë, mund të realizojë 2 stacione të përpunimit të njëkohshëm, stacioni i tretë për procesin e marrja dhe vendosja e pjesëve të punës, në mënyrë që të arrihet modaliteti i pandërprerë i punës, dhe ndërfaqja e rezervimit automatik të ngarkimit dhe shkarkimit, e përshtatshme për të realizuar funksionimin automatik të linjës së montimit.

Pajisja përdoret kryesisht për lustrimin e njëanshëm të lustrimit të sipërfaqes së panelit të pasëm të iPad, panelit të laptopit, tabelës së tastierës, lustrimit të sipërfaqes së guaskës së metalurgjisë pluhur, guaskës metalike të telefonit celular, pllakës së mbulimit dhe materialeve të tjera të forta dhe të brishta në sipërfaqe me formë të veçantë.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Pllaka e pasme e iPad

pik-2

Paneli dhe tastiera Iaptop

pik-3

Metalurgji pluhur

pik-4

Mbulesa metalike e celularit

Pikat kryesore të pajisjeve

● Pllaka e poshtme e 3 grupeve të stacioneve është e pajisur me një servo motor të pavarur, i cili mund të kontrollojë në mënyrë të pavarur, të rregullojë shpejtësinë dhe përpara dhe mbrapa.
● Ai miraton një strukturë të re të adsorbimit të vakumit dhe një sistem kontrolli vakum, i cili mund të kontrollojë në mënyrë të pavarur adsorbimin e vakumit të secilit grup stacionesh.
● Me një sensor presioni, presioni i lustrimit në produkt mund të monitorohet në kohë reale dhe të rregullohet në kohë reale.
●Çdo stacion i pllakës së sipërme mund të konfigurohet me materiale harxhuese të ndryshme lustrimi sipas kërkesave të ndryshme të procesit dhe shpejtësia dhe drejtimi mund të kontrollohen veçmas.
●Stacioni i poshtëm i mbështjelljes mund të pastrojë tubacionin e vakumit veçmas, me presion të lartë të larjes së prapme dhe efikasitet të shpejtë, gjë që redukton shumë sasinë e ujit.
●Me mekanizëm të pavarur të pastrimit të pjesës së punës dhe pastrimit të ajrit, në mënyrë që pjesa e përfunduar e punës të jetë më e pastër.
●Disku i sipërm ka një funksion të kyçjes mekanike të sigurisë gjatë mbylljes për të parandaluar rrezikun e fshehur të rënies së diskut të sipërm gjatë zëvendësimit të materialeve harxhuese ose mirëmbajtjes.

Parametri teknike
ProjektNjësiParametër
Në pjatëmmΦ1088 (2 në total)
Pllaka e poshtme (pllaka e fiksimit)mmΦ500 (9 në total)
Dimensionet e përpunimitmm≤Φ490
Materiale harxhuese lustruese-Rërë sfungjer, jastëkë pastrimi, furça karboni dhe materiale të tjera lustruese
Shpejtësia e sipërme e diskut të lustrimitrpm0-118
Shpejtësia e rrotullimit të pllakës më të ulëtrpm0-42
Shpejtësia më e ulët e rrotullimit të pllakësrpm0-14
Hapja e cilindrit kryesor të diskut të sipërmmmΦ125
Goditja e pllakës së sipërmemm300
Motori i pllakës së sipërme (fuqia, shpejtësia)Kw, rpm4,1450 (rregullimi 3-fazor i shpejtësisë së konvertimit të frekuencës asinkrone, gjithsej 2)
Motori planetar i diskut të poshtëmKw, rpm2.9,1500 (Servo motorë, 3 gjithsej)
Motori i zhvendosjes së diskut të poshtëmKw, rpm4,1500 (Servo motorë)
Varg përcaktimi i kohëss0-9999
Vëllimi i ajrit të kompresuarMPA0.50-0.8
Konsumi i ajritL / min≤30
Tensioni i pajisjesV,HZ380,50
Fuqia totale e pajisjeskW22.5
Përmasat (L × W × H)mmRreth 2800×2900×3450
Cilësia e pajisjevekgRreth 7700

HETIM