Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë për lustrim të sipërfaqes

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672901452673546.jpg
Makinë lustruese e sipërfaqes me pozicion automatik YH2M8690

Makinë lustruese e sipërfaqes me pozicion automatik YH2M8690


Funksioni kryesor:

Kjo pajisje është e përshtatshme për lustrimin e sipërfaqeve të lakuara në formë të veçantë 2.5D, 3D, zirkoni, metali dhe jometal.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Xham i mbulesës 3d të telefonit celular

pik-2

Xham 2.5D për telefon celular

Pikat kryesore të pajisjeve

● Pajisja miraton metoda të lustrimit, ngarkimit dhe shkarkimit të vazhdueshëm dhe të pandërprerë, 3 stacione për përpunim dhe 1 stacion për ngarkim dhe shkarkim.

● Pajisja ka 3 grupe të sistemit të ngarkimit të stacionit të përpunimit të ngritjes së servo të pavarur, dhe pozicioni i ngarkimit të pllakës së ngarkimit kontrollohet nga rryma e motorit.

● Rrotullimi i stacionit të pllakës së poshtme drejtohet nga një motor i konvertimit të frekuencës + reduktues i marsheve të krimbave dhe pozicionohet nga një kunj.

● Kjo makinë është e pajisur me pajisje për ndarjen e ajrit me lëngje vakum, monitorim në kohë reale të presionit negativ, ekran me prekje + modalitet kontrolli PLC.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

Parametër

tabaka e produktit

mm

12xφ420

skanoni CD

mm

3xφ920

Motori i ngritjes së pllakës së sipërme

kW

3x2.3

Motori i rrotullimit të pllakës së poshtme (motori i konvertimit të frekuencës)

kW

4x2.2

Motori i konvertimit të stacionit të pllakës së poshtme (motori i konvertimit të frekuencës)

kW

4.0

Motori i skanimit të diskut (motori i konvertimit të frekuencës)

kW

3x5.5

Në goditje

mm

200

Shpejtësia më e ulët e konvertimit të stacionit të pllakave

rpm

0-10

Shpejtësia e rrotullimit të pllakës së poshtme

rpm

0-40

Shpejtësia e skanimit të diskut

rpm

0-280

Presioni i furnizimit me ajër

MPA

0.6

Presioni i absorbimit të vakumit

Kpa

-75

presioni i fuqisë

V

AC380V me pesë tela trefazor
fuqia totale e pajisjeve

kW

36

Masa totale e pajisjeve

kg

4900

Madhësia e pajisjes

mm

2540x2540x2600

HETIM