Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Sistem i zgjuar silo

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672995592955800.jpg
Sistemi automatik i ushqyerjes dhe ushqyerjes së furrës Lf

Sistemi automatik i ushqyerjes dhe ushqyerjes së furrës Lf


Funksioni kryesor:

Furnizimi me lëndë të para të ndryshme ndihmëse dhe ferroaliazhe të nevojshme për shkrirjen për furrën LF. Karroca e shpërndarjes transporton lëndët e para ndihmëse dhe ferroaliazhet në çdo silo të nivelit të lartë. Sistemi i ushqyerjes vendos automatikisht lëndët e para ndihmëse dhe ferroaliazhet e nevojshme sipas përbërësve gjatë ushqyerjes së furrës LF. Futeni me radhë pleshtin e peshimit dhe shtoni aliazhin në lugë përmes shiritit horizontal të transportuesit të ushqimit vibrues, rripit horizontal dhe kanalit të aliazhit të kapakut të furrës.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM