Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Sistem i zgjuar silo

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672995808623126.jpg
Ushqyerja dhe ushqyerja automatike e furrës Aod

Ushqyerja dhe ushqyerja automatike e furrës Aod


Funksioni kryesor:

Furra AOD furnizon automatikisht lëndë të para të ndryshme ndihmëse dhe ferroaliazhe të nevojshme për shkrirjen. Karroca e shpërndarjes transporton lëndët e para ndihmëse dhe ferroaliazhet në silosin e nivelit të lartë. Sistemi i ushqimit vendos automatikisht lëndët e para ndihmëse dhe ferroaliazhet e nevojshme sipas përbërësve gjatë ushqyerjes së furrës AOD. Më pas futeni në pleshtin e peshimit, futeni në pleshtin e grumbullimit dhe shtojeni në furrën AOD përmes gropës.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM