Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë bluarëse dhe lustruese e njëanshme

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672899558474141.jpg
YH2M8192/8192Ⅱ/8195/8164 Makinë bluarëse (lustruese) e njëanshme

YH2M8192/8192Ⅱ/8195/8164 Makinë bluarëse (lustruese) e njëanshme


Funksioni kryesor:

Kjo seri veglash makinerie përdoret për bluarjen dhe lustrimin e pjesëve metalike si pllakë valvulash dhe pllaka valvulash, si dhe pjesë me shtresë të hollë të bëra nga materiale jometalike të forta dhe të brishta si qelqi, qeramika dhe safiri.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Qeramikë

pik-2

Xhami i telefonit celular

pik-3

Pllaka e valvulave

Pikat kryesore të pajisjeve

● Kjo seri është një makinë bluarëse dhe lustruese planetare ekscentrike me tre ose katër stacione.

● Presion i saktë nga cilindri i ajrit + valvula proporcionale elektrike ose pesha, dhe miraton modalitetin e kontrollit të ekranit me prekje + PLC.

● Disku i lustrimit drejtohet nga një reduktues i lidhur direkt me rregullim të shpejtësisë së ndryshueshme të frekuencës; unaza e punës drejtohet nga një rul + një motor që rregullon shpejtësinë.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

YH2M8192

YH2M8192Ⅱ

YH2M8195

YH2M8164

Yh2m8164b (me mekanizëm prerës)

Madhësia e diskut të bluarjes (diametri i jashtëm × trashësia)

mm

φ914 × 35

φ914 × 35

---

Madhësia e unazës së punës (diametri i jashtëm X diametri i brendshëm X lartësia)

mm

φ410×φ368×60 (3 copë)

φ410×φ368×60 (3 copë)

φ400×φ375×60 (4 copë)φ268×φ238×50 (3 copë)φ268×φ238×50 (3 copë)

Madhësia maksimale e pjesës së punës

mm

φ300

φ300

φ320φ220φ220 (diagonale)

Saktësia më e lartë e rrafshimit të pjesëve gërryese

/Saktësia më e lartë e rrafshimit të pjesëve të lëmuara

mM

--

0.005 (φ80)/0.008 (φ80)

0.003 (φ80)/0.005 (φ80)

-

Vrazhdësia e sipërfaqes së pjesëve gërryese / vrazhdësia e sipërfaqes së pjesëve të lëmuara

mM

--

Ra0.15 / Ra0.05

Ra0.15 / Ra0.125

-

Shpejtësia e diskut të bluarjes

rqm5~90 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)5~90 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)5~90 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)5~90 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)5~90 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)

Motori i diskut për bluarje

kW/rpm

Fuqia 7.5, shpejtësia e vlerësuar 1450Fuqia 7.5, shpejtësia e vlerësuar 1450Fuqia 11, shpejtësia e vlerësuar 1450Fuqia 7.5, shpejtësia e vlerësuar 1450Fuqia 5.5, shpejtësia e vlerësuar 1450

Cilindri (diametri i shpimit × goditje)

pjesë

φ100×400 (3 copë, pesha nën presion)

φ80x450 (3 copë, pesha nën presion)

φ80x450 (4 copë, pesha nën presion)

φ63x550 (3 copë, pesha nën presion)

φ63x600 (3 copë, pesha nën presion)

Numri i stacioneve të përpunimit

pjesë

33433

Dimensionet (përafërsisht: gjatësia x gjerësia x lartësia)

mm

 1570 1725 × × 2250

 1600 1625 × × 2150 1500 2200 × × 2250 1225 1900 × × 2350 1550 1700 × × 2250

Total Pesha

kg20002500280021001900

HETIM