Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë bluarëse dhe lustruese e njëanshme

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672898713347124.jpg
YH2M8180 Makinë vertikale me një anë (lustrim).

YH2M8180 Makinë vertikale me një anë (lustrim).


Funksioni kryesor:

Kjo makinë përdoret kryesisht për lustrim nga një anë të pjesëve me shtresë të hollë të bëra nga materiale qeramike dhe safiri.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Qeramikë

pik-2

safir

Pikat kryesore të pajisjeve

● Kjo makinë miraton lëvizjen planetare të çuditshme.

● Pllaka e pjesës së punës dhe pllaka lustruese drejtohen drejtpërdrejt nga reduktuesi dhe shpejtësia rregullohet nga konverteri i frekuencës.

● Përvetësoni cilindrin e ajrit + valvulën proporcionale elektrike për të kontrolluar me saktësi presionin, adoptoni ekranin me prekje + modalitetin e kontrollit PLC.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

Parametër

Madhësia e diskut të sipërm të lustrimit (diametri i jashtëm x trashësia)

mm

φ305x20

Madhësia e diskut më të ulët të lustrimit (diametri i jashtëm x diametri i brendshëm x trashësia)

mm

φ840xφ600x50

Dy madhësi të rrotave korrigjuese

mm

Trashësia δ=20 (rrota korrigjuese e diamantit 26)

Trashësia minimale e pjesës së punës

mm

0.3

Madhësia maksimale e pjesës së punës

mm

6 Safir

Shpejtësia më e ulët e diskut lustruese

rpm

0-80 Rregullimi i shpejtësisë pa shkallë

Motori kryesor

/

Y160M-4; 11 kW, shpejtësia 125-1250 rpm rregullim i shpejtësisë pa shkallë

Dimensionet (rreth: gjatësia x gjerësia x lartësia)

mm

1800x1390x2800

Cilësia e pajisjeve

kg

5000

HETIM