Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Aplikacioni robot

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672994193689828.jpg
Aplikacioni robot

Aplikacioni robot


Funksioni kryesor:

Stacioni i punës është i përshtatshëm për përfundimin automatik të skajeve dhe qosheve të kornizës së statorit të një sërë llojesh serike të motorëve dhe mund të plotësojë kërkesat e përfundimit me rrjedhje të përzier të kornizës së statorit të llojeve të ndryshme të automjeteve dhe llojeve të motorëve që rrjedhin drejtpërdrejt në të njëjtën kohë. koha.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Rrjedhje e fortë e përzier, mund të përfundojë përfundimin e nivelit të bazave të ndryshme të statorit të motorit brenda vëllimit 1m3.

● Koncepti i projektimit të sistemit është i avancuar, duke ndjekur nga afër nevojat zhvillimore aktuale të ndërmarrjes dhe drejtimin e zhvillimit strategjik kombëtar.

● Integrim i lartë i sistemit, robotë integrues, sensorë, servo kontroll PLC, dizajn mekanik, komunikim në rrjet, sistem i menaxhimit të softuerit, sistem vizioni 3D, lazer industrial etj.

● Koka bluarëse fleksibël eliminon akumulimin e gabimeve në pozicionimin, mekanizmin dhe vetë produktin.

HETIM