Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Ushqyes i pllakave

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996728608603.jpg
Ushqyes i pllakave

Ushqyes i pllakave


Funksioni kryesor:

Furnizuesi i platformës është një transportues i veçantë i pllakave zinxhir që përdoret për transferimin e materialit në rripin e produktit të përfunduar. Parimi i tij i punës është që motori të transmetojë fuqinë përmes zvogëluesit dhe bashkimit në boshtin kryesor të pajisjes me dhëmbëza lëvizëse, dhe pllaka e zinxhirit të rrotullës rrotullon makinën. Rrotullimi i rrotës së dhëmbit dhe rrotës së bishtit e shtyn materialin në gropën e transportuesit të pllakës së zinxhirit që të futet vazhdimisht në pleshtin e shkarkimit, në mënyrë që materiali të hyjë në procesin e ardhshëm.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM