Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Përshtatje jo standarde

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672994504663672.jpg
Përshtatje jo standarde

Përshtatje jo standarde


Funksioni kryesor:

Bazuar në standardin ISO17025, platforma ndërton një platformë të integruar të menaxhimit të laboratorit në nivel grupi. Platforma e informacionit është e pajisur me një bazë të dhënash të nivelit profesional dhe mbështet menaxhimin, funksionimin dhe prodhimin e ndërmarrjes përmes mënyrës moderne të menaxhimit dhe sistemit të informacionit të menaxhimit kompjuterik, maksimizon rolin e pajisjeve, burimeve, njerëzve dhe teknologjisë ekzistuese dhe maksimizon përfitimet ekonomike.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Bazuar në standardin ISO17025, platforma ndërton një platformë të integruar të menaxhimit të laboratorit në nivel grupi. Platforma e informacionit është e pajisur me një bazë të dhënash të nivelit profesional dhe mbështet menaxhimin, funksionimin dhe prodhimin e ndërmarrjes përmes mënyrës moderne të menaxhimit dhe sistemit të informacionit të menaxhimit kompjuterik, maksimizon rolin e pajisjeve, burimeve, njerëzve dhe teknologjisë ekzistuese dhe maksimizon përfitimet ekonomike. Nëpërmjet integrimit të pandërprerë me sistemet e kontrollit të fabrikës (MES, ERP, PLM, WMS), të dhënat e lidhura me cilësinë dërgohen në kohë reale për monitorim dhe analizë në të gjithë fabrikën dhe ndërmarrjen. Dërgoni informacione analitike drejtpërdrejt te sistemet dhe menaxherët e përfshirë në procesin e prodhimit për të kontrolluar më mirë operacionet e fabrikës, për të rritur prodhimin, për të zvogëluar humbjen e produktit dhe për të rritur produktivitetin. Për të përmirësuar më mirë konkurrencën e ndërmarrjeve dhe për të përmbushur kërkesat e zhvillimit të kohës, pika kryesore është të nxisni industrializimin me informatizimin, të shpejtoni procesin e informatizimit dhe të merrni rrugën e industrializimit të ri.

HETIM