Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Sistemi i përcjelljes së logjistikës

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990919215469.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990925357085.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990925304541.jpg
Magazina tredimensionale e vogël dhe e mesme
Magazina tredimensionale e vogël dhe e mesme
Magazina tredimensionale e vogël dhe e mesme

Magazina tredimensionale e vogël dhe e mesme


Funksioni kryesor:

Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Me përmirësimin e efikasitetit të prodhimit, magazinat tradicionale manuale po zgjerohen gjithnjë e më shumë dhe përdorimi i magazinave të automatizuara tre-dimensionale mund të realizojë racionalizimin e nivelit të lartë të depove, automatizimin e ruajtjes dhe marrjes dhe thjeshtimin e operacioneve. Trupi kryesor i magazinës së automatizuar tre-dimensionale përbëhet nga raftet, stakerat e rrugëve, tavolinat e punës brenda (jashtë) të magazinës dhe sistemet automatike të kontrollit të funksionimit dhe hyrjes. Puna e marrjes.

HETIM