Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Sistemi inteligjent i kampionimit

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672995983797770.jpg
Koks (sinterim, pelet) Pajisja automatike e kampionimit në internet

Koks (sinterim, pelet) Pajisja automatike e kampionimit në internet


Funksioni kryesor:

Marrja e kampioneve të gjithë seksionit të kokës (ose mesit) të shiritit transportues për koksin (sinterin) të përcjellë nga shiriti transportues, dhe më pas kryeni automatikisht analizën e madhësisë së grimcave, matjen e forcës së kazanit, përgatitjen e mostrave të lagështisë dhe mostrave të analizës kimike dhe hidhni të gjitha materialet Kthehuni në shiritin kryesor transportues.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM