Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Sistemi inteligjent i kampionimit

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996127633895.jpg
Makina (treni) Lënda e parë hyrëse, Sistemi i kampionimit të karburantit

Makina (treni) Lënda e parë hyrëse, Sistemi i kampionimit të karburantit


Funksioni kryesor:

Duke marrë mostra automatikisht makinat (trenat), rripat, lëndët e para dhe karburantet gjatë gjithë kohës, në vend të punës manuale, shmangni në thelb faktorët njerëzorë që të ndërhyjnë në lëndët e para në hyrje dhe marrjen e mostrave të karburantit dhe përgatitjen e mostrës. Për të përmirësuar saktësinë e inspektimit, sigurohuni që të dhënat e inspektimit të jenë të sakta dhe të japin siguri në kohë. Pajisje speciale plotësisht automatike për mbrojtjen e mjedisit për miniera, prodhim dhe paketim të mekanizuar.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM