Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Pajisje inteligjente të transmetimit dhe transformimit të energjisë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990724338534.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990731780370.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990732875074.jpg
Sistem testimi inteligjent për transformatorët e shpërndarjes që kursejnë energji prej 7000kv dhe më poshtë
Sistem testimi inteligjent për transformatorët e shpërndarjes që kursejnë energji prej 7000kv dhe më poshtë
Sistem testimi inteligjent për transformatorët e shpërndarjes që kursejnë energji prej 7000kv dhe më poshtë

Sistem testimi inteligjent për transformatorët e shpërndarjes që kursejnë energji prej 7000kv dhe më poshtë


Funksioni kryesor:

Përdoret për të realizuar sistemin inteligjent të menaxhimit të informacionit të transformatorëve të specifikimeve të ndryshme, për të mbledhur dhe ruajtur të dhëna, për të kryer analiza dhe menaxhim të vizualizimit të të dhënave sipas kërkesave të prodhimit dhe për të bashkëvepruar me informacionin e sistemit MASH. Intensiteti i punës zvogëlohet dhe menaxhimi i të dhënave të testit të transformatorit dhe gjurmueshmëria e të dhënave të testit të mëvonshëm janë përmirësuar shumë.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Çdo laborator dhe zonë mund të përdoret në mënyrë të pavarur pa ndikuar njëri-tjetrin. Të gjitha testet përfundohen nga kontrolli i funksionimit të kompjuterit dhe serveri është konfiguruar për të ruajtur të dhënat e testimit të çdo zone testimi. Të gjitha produktet e gatshme dhe gjysëm të gatshme mund të identifikohen automatikisht nga kodi QR ose barkodi.

● Të gjithë parametrat e informacionit të produktit dhe të dhënat e matjes së testit mund të ruhen në bazën e të dhënave dhe të dhënat mund të merren nga sisteme të tilla si ERP e fabrikës dhe MES. Testi realizon funksionimin e rrjedhës, testi përfundon dhe raporti i fabrikës mund të printohet automatikisht pas provës.

● Ndërroni automatikisht veglat e punës, pajisjet e instalimeve elektrike dhe pajisjen automatike të ndërrimit me trokitje, plotësoni të gjitha testet automatikisht dhe zgjidhni rreziqet e goditjes elektrike dhe rrezatimit të shkaktuar nga shkëputja e përsëritur manuale e telit.

● Pajisja e testimit automatik të nivelit të zërit të transformatorit zëvendëson metodën tradicionale të funksionimit manual, realizon automatizimin e testit të nivelit të zërit të transformatorit, plotëson nevojat e testit të nivelit të zërit të transformatorit në lartësi të ndryshme dhe siguron kërkesat e distancës së izolimit të transformatorëve për prova të tjera.

● Zhvilloi një grup sistemesh inteligjente të menaxhimit të informacionit për mbledhjen dhe ruajtjen e të dhënave, analizën dhe menaxhimin e vizualizimit të të dhënave sipas kërkesave të prodhimit dhe ndërveprimin e informacionit me sistemin MES, i cili përmirësoi menaxhimin e të dhënave të testit të transformatorit dhe gjurmueshmërinë e mëvonshme të të dhënave të testimit. Shkëmbimi i informacionit të sistemit S. Ai redukton intensitetin e punës dhe përmirëson shumë menaxhimin e të dhënave të testit të transformatorit dhe gjurmueshmërinë e të dhënave të testit të mëvonshëm.

HETIM