Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Pajisje inteligjente>Pajisje inteligjente të transmetimit dhe transformimit të energjisë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990312958927.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672990320672522.jpg
Sistemi inteligjent i testimit për punëtorinë dixhitale të transformatorit të shpërndarjes
Sistemi inteligjent i testimit për punëtorinë dixhitale të transformatorit të shpërndarjes

Sistemi inteligjent i testimit për punëtorinë dixhitale të transformatorit të shpërndarjes


Funksioni kryesor:

Të gjitha testet përveç qarkut të shkurtër të papritur për transformatorët standardë të tipit të thatë të përdorur për realizimin e transformatorëve me shumë përmasa. Ekzistojnë lloje të plota projektesh testimi, të cilat janë shumë të integruara me inteligjencën, dixhitalizimin dhe informatizimin.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Mund të realizojë eksperimentin e transformatorëve me shumë specifikime, inteligjencës shumë të integruar, digjitalizimit dhe informatizimit; stacioni i testimit miraton linjën rul, RGV, AGV dhe metoda të tjera të transportit logjistik dhe automatizimit industrial, gjë që përmirëson efikasitetin e transferimit dhe testimit të transformatorit.

● Mirato instalime elektrike një herë, plotësimin automatik me një buton të të gjithë artikujve të testimit, mbledhjen automatike të të dhënave, gjykimin inteligjent të rezultateve; gjenerimi automatik i raporteve të printuara dhe tabelave pas përfundimit të testit; matje e njëkohshme me shumë pika, marrja automatike dhe ngarkimi automatik i të dhënave të nivelit të zërit.

HETIM