Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Ushqyes i shtytës

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996358661337.jpg
Ushqyes i shtytës

Ushqyes i shtytës


Funksioni kryesor:

Furnizuesi i qymyrit me shtytës është një pajisje e përdorur zakonisht në sistemin e bartjes së materialit me shumicë. Ai lëviz automatikisht mbrapa dhe mbrapa përgjatë hekurudhës në drejtim paralel me gropën e qymyrit, dhe në të njëjtën kohë, përmes lëvizjes rrotulluese të shtytësit, qymyri transferohet në mënyrë sasiore, uniforme dhe të vazhdueshme në brezin përcjellës të qymyrit përgjatë qymyrit. lug. Shpejtësia mund të rregullohet pa hapa brenda intervalit të daljes dhe funksionimi i sigurt i pajisjes sigurohet përmes pajisjes elektrike të mbrojtjes automatike.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM