Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Harxhuese>Bluarje dhe lustrim konsumi

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059030432194.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059041240944.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059041524031.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059042477266.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059042100297.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673059042541892.jpg
Disc bluarëse
Disc bluarëse
Disc bluarëse
Disc bluarëse
Disc bluarëse
Disc bluarëse

Disc bluarëse


Funksioni kryesor:

Madhësia dhe trashësia mund të personalizohen sipas kërkesave (380MM, 460MM, 610MM, 910MM) dhe mund të përdoren për brazdë spirale dhe groove koncentrike


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM