Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë bluarëse dhe lustruese me dy anë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672890218849004.jpg
Makinë bluarëse (lustruese) vertikale me precizion të lartë YHM77110

Makinë bluarëse (lustruese) vertikale me precizion të lartë YHM77110


Funksioni kryesor:

Kjo makinë përdoret për bluarjen dhe lustrimin e dyanshëm të pjesëve metalike si pllaka valvulash dhe pllaka fërkimi, si dhe pjesë të holla të bëra nga materiale jo metalike të forta dhe të brishta si safiri dhe qeramika.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Valvul

pik-2

safir

pik-3

Xhami i telefonit celular

Pikat kryesore të pajisjeve

● Vegla e makinerisë miraton strukturën e portave, me stabilitet të mirë dhe ngurtësi të fortë, dhe presioni maksimal i lustrimit është 1200 kgf.

● Presioni i dyfishtë i cilindrit të vajit, reagimi i sensorit të presionit, valvula proporcionale elektro-hidraulike për të kontrolluar me saktësi presionin.

● 4 shpejtësitë e pajisjes diellore, pajisjes së brendshme, pllakës së sipërme dhe pllakës së poshtme vendosen në mënyrë të pavarur.

● Pllakat e sipërme dhe të poshtme kanë strukturë të integruar të projektimit të temperaturës konstante.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

Parametër

Madhësia e diskut të sipërm bluarjeje (diametri i jashtëm X diametri i brendshëm X trashësia)

mm

Φ1070xΦ495xΦ45

Madhësia më e ulët e diskut të bluarjes (diametri i jashtëm X diametri i brendshëm X trashësia)

mm

Φ1070xΦ495xΦ45

Ingranazhet planetare të fiksuara me dhëmbë

mm

7; diametri i jashtëm Φ327.5, numri i dhëmbëve 64

Trashësia minimale e pjesës së punës

mm

0.8

Madhësia maksimale e pjesës së punës

mm

Φ280 (gjatësia diagonale)

Saktësia e pjesës së punës

mm

Sheshtësia dhe paralelizmi i një pjese të vetme janë brenda 0.006, dhe saktësia dimensionale e trashësisë së të gjithë pjesës së punës është brenda 0.008

(Madhësia e pjesës së punës provë Φ50)

Vrazhdësia e sipërfaqes së pjesës së punës

mM

Bluarje Ra0.15 / Lustrim Ra0.05

Shpejtësia më e ulët e diskut

rpm

10-80 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)

Shpejtësia e pllakës së sipërme

rpm

8-50 (rregullimi i shpejtësisë pa shkallë)

Motori i pllakës së poshtme

kW / rpm

15 kW/shpejtësia e vlerësuar 1440 rpm

Motori i pllakës së sipërme

kW / rpm

11 kW, shpejtësia e vlerësuar 1440 rpm

Dimensionet (rreth: gjatësia x gjerësia x lartësia)

mm

2500x2000x3000

Cilësia e pajisjeve

kg

9000

HETIM