Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Bluarje dhe lustrim>Makinë bluarëse dhe lustruese me dy anë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672889287167717.jpg
Seria e makinave bluarëse (lustruese) vertikale me precizion të lartë 13B-9L/8432C/8432E/8436B/18B/22B

Seria e makinave bluarëse (lustruese) vertikale me precizion të lartë 13B-9L/8432C/8432E/8436B/18B/22B


Funksioni kryesor:

Kjo seri pajisjesh përdoret kryesisht për bluarjen e njëkohshme të faqeve fundore paralele të sipërme dhe të poshtme të pjesëve të holla precize të materialeve jometalike dhe metalike të forta dhe të brishta, si p.sh. vaferë silikoni, kristale safiri, vafera qeramike, xhami optik, kristale kuarci, celular xhami i ekranit të telefonit, materiale gjysmëpërçuese etj dhe të lëmuara.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Wafer silikoni

pik-2

safir

pik-3

Xhami i telefonit celular

Pikat kryesore të pajisjeve

● Kjo seri veglash makinerie i përkasin 4 lëvizjeve lustruese unazore planetare.

● Përvetëson metodën e ngritjes së mekanizmit të kamerës së ingranazhit të brendshëm dhe është i pajisur me një pajisje të cilindrit vetë-mbytës.

● Ingranazhi diellor, pllaka e poshtme, pllaka e sipërme dhe unaza drejtohen nga mënyra e transmetimit të çiftit të marsheve + reduktuesit dhe shpejtësia rregullohet nga konvertimi i frekuencës.

● Përvetësoni cilindrin e ajrit + valvulën proporcionale elektrike për të kontrolluar presionin e ngarkimit, adoptoni ekranin me prekje + modalitetin e kontrollit PLC.

Parametri teknike

Projekt

Njësi

YH2M13B-9L

YH2M8432C

YH2M8432E

YH2M8436B

YH2M18B

YH2M22B

Madhësia e diskut të bluarjes

(diametri i jashtëm x diametri i brendshëm x trashësia)

mm

φ978x

φ558x45

φ1070x

φ495x45

φ1070x

φ495x45

φ1140x

φ375x45

φ1280x

φ449x50

φ1462x

φ494x50

Specifikimet e ingranazheve planetare

 

DP=12 Z=108

P=15.875 Z=64

P=16.842 Z=60

P=15.875 Z=84

P=21.053 Z=71

M=3 Z=184

Vendosni numrin e ingranazheve planetare

n

3≤n≤9

3≤n≤7

3≤n≤7

3≤n≤5

3≤n≤5

3≤n≤5

Madhësia maksimale e pjesës së punës

mm

φ180

(diagonale)

φ280

(diagonale)

φ280

(diagonale)

φ360

(diagonale)

φ420

(diagonale)

φ480

(diagonale)

Trashësia minimale e pjesës së punës

mm

0.4

0.6

0.3

Shtresë gërryese

mm

0.006 (φ100)

 

Shtresë e lëmuar

mm

0.008 (φ100)

 

Vrazhdësia e sipërfaqes gërryese

mM

Ra0.15

0.04

Vrazhdësia e sipërfaqes së pjesëve të lëmuara

mM

 

Ra0.05

 

përmasat

(Përafërsisht: LxWxH)

mm

1650x1300 x2650

 

1510x1450 x2650

1800x1500 x2650

2200x1750 x2690

3800x3300 x3600

Pesha e përgjithshme (përafërsisht)

kg

2600

3500

3200

3000

5000

11000

HETIM

Kategoritë e nxehta