Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC>Grirës me fytyrë të dyfishtë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1675654792110613.jpg
YHJ2M77120 Makinë bluarëse vertikale me dy anë me precizion të lartë

YHJ2M77120 Makinë bluarëse vertikale me dy anë me precizion të lartë


Funksioni kryesor:

Makina bluarëse me dy anë vertikale me saktësi të lartë YHJ2M77120 është një makinë rrallimi me dy anë e zhvilluar dhe projektuar në mënyrë të pavarur nga Yuhuan Precision. Vegla e makinerisë mund të përdoret gjerësisht në pjesët me fletë të holla të bëra nga materiale jometalike të forta dhe të brishta si karbidi i silikonit, kristali kuarci, safiri, etj., si dhe bluarja e dyfishtë e rrallimit të pjesëve metalike si pllaka valvulash, valvula pllakat, unazat e pistonit të cilindrave, tehet e pompës së vajit, etj.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Karabit silik

pik-2

Kristal kuarci  

pik-3

safir    

Pikat kryesore të pajisjeve

● Drejtimi boshtor i diskut të poshtëm miraton strukturën mbajtëse të tryezës rrotulluese hidrostatike, e cila ka karakteristikat e saktësisë së lartë dhe ngurtësisë së lartë, dhe ka mbajtje të mirë saktësie për përpunimin e bluarjes me ngarkesë të lartë.
● Ingranazhi i unazës së brendshme dhe të jashtme të disqeve të sipërme dhe të poshtme miraton njësinë e pavarur me katër motorë dhe diapazoni i rregullimit të procesit është i gjerë dhe parametrat e procesit mund të rregullohen në mënyrë fleksibël sipas produkteve të ndryshme materiale.
● Pllaka e sipërme miraton një mekanizëm cilindri lundrues për të rregulluar ekuilibrin dhe katër grupet e cilindrave lundrues janë të rregulluar në mënyrë simetrike dhe të barabartë për të përmirësuar efikasitetin e përpunimit me premisat e ruajtjes së saktësisë së përpunimit.
●Pllakat e sipërme dhe të poshtme kanë kanale të pavarura ftohjeje për të ftohur diskun bluar, dhe disqet e sipërme dhe të poshtme janë të pajisur me sensorë të temperaturës me shumë pika (me sensorë wireless), të cilët kontrollojnë dhe rregullojnë kapacitetin e ftohjes përmes monitorimit të temperaturës në kohë reale në sigurohuni që temperatura e diskut të bluarjes të jetë uniforme dhe konstante.
● E pajisur me sistem inspektimi online (opsionale), për të arritur përpunim dhe testim të njëkohshëm, shkallë të lartë kualifikimi përpunimi.

Parametri teknike
ProjektNjësiParametër
TTV me trashësi individuale të substratit vafermM≤1.5
Dallimi në trashësi midis nënshtresave të vaferësmM≤3
Trashësia minimale e nënshtresës së vaferësmM350
Shtresësia e nënshtresës së vaferësmM≤1.5
Vrazhdësi lustruese kimike e substratit vaferNmARa8
Rrafshësia e sipërme dhe e poshtme e diskutmm≤0.01
Presioni maksimal i ngarkimit në pllakën e sipërmet2
Goditja maksimale në pllakën e sipërmemm500
Madhësia e sipërme e diskut lustruesemmΦ1140×Φ385×50
Disku i poshtëm kërcenmm
Madhësia më e ulët e diskut lustruesemmΦ1140×Φ385×80
Lartësia e ngritjes së ingranazhit të unazës së jashtmemm24-28
Kushinetat hidrostatike të diskut të poshtëm kanë kapacitet maksimal të ngarkesëst7
Shpejtësia e sipërme e diskutrpm5-80
Shpejtësia më e ulët e diskutrpm5-80
Fuqia e motorit të diskut të sipërmkW18.5
Fuqia më e ulët e motoritkW18.5
Shpejtësia e rrotullimit të rrotave diellorerpm5-100
Fuqia e rrotave diellorekW4.4
Shpejtësia e ingranazhit të unazës së jashtmerpm1-26
Fuqia e motorit të ingranazhit të unazës së jashtmekW4.4
Fuqia e motorit të ingranazhit të unazës së jashtmeCopë5
Specifikimet e përpunimit të meshësInç≤8” (Për korrigjim) 6” (Përdoret zakonisht
Pesha e pajisjest4.5

HETIM