Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC>Grirës me fytyrë të dyfishtë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672821653644632.jpg
Makinë bluarje me dy skaje vertikale me saktësi të lartë YHDM580E

Makinë bluarje me dy skaje vertikale me saktësi të lartë YHDM580E


Funksioni kryesor:

Ky mjet makinerie mund të kryejë bluarje me saktësi me efikasitet të lartë në faqet e dyfishta të skajeve të pjesëve jo metalike të forta, të brishta dhe të holla (qelqi, fletë qeramike, safir, etj.) Planet paralele të sipërme dhe të poshtme të teheve karabit, vulave, pompës së vajit tehët, unazat e pistonit, etj.). Ky mjet makinerie adopton procesin e bluarjes dhe hollimit për të zgjidhur problemin teknik të hollimit të xhamit të panelit me prekje të celularit. Vegla e makinës është shumë inteligjente dhe mund të realizojë matjen automatike në internet të trashësisë së pjesës së punës, ngarkimin dhe shkarkimin automatik; ai mund të përfundojë automatikisht pjesën e punës nga lënda e parë në procesin e rrallimit dhe ta përcjellë atë automatikisht. Në të gjitha hallkat e procesit të ardhshëm, efikasiteti i përpunimit dhe cilësia e përpunimit janë përmirësuar ndjeshëm.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Duke

pik-2

Xhami i telefonit celular

pik-3

Unaza pistoni

pik-4

Copë litari

Metodat e përpunimit

bluarje në modalitetin C (C)
I përshtatshëm për përpunim me efikasitet të lartë, me shumë specifikime dhe varietet

pik-5

Bluarje e vazhdueshme (LX)
I përshtatshëm për pjesë të hollë të punës me heqje të lartë (1-8 mm)

pik-6

Pikat kryesore të pajisjeve

● Bluarje e tipit C ose bluarje e vazhdueshme (bluarje me lëkundje opsionale, bluarje planetare me dy stacione), e cila mund të bluajë të dy skajet e pjesës së punës me saktësi të lartë dhe efikasitet të lartë;

● Një dritare e madhe hapet në pjesën e pasme të makinës për të ndryshuar rrotën bluarëse, e cila është e përshtatshme dhe e thjeshtë. Tavolina e ushqimit është e fiksuar dhe mund të pajiset me pajisje automatike për të shmangur ndryshimet e saktësisë dhe rregullimet e shpeshta të shkaktuara nga hapja dhe mbyllja e shpeshtë e tryezës së ushqimit.

● Kutia e sipërme, kutia e poshtme dhe tavolina e ushqimit janë të lidhura dhe të fiksuara vertikalisht në sekuencë, gjë që siguron funksionimin e qetë të të gjithë makinës.

● Rregulloni këndin e kutive të sipërme dhe të poshtme përmes metodës së rregullimit me tre pika, në mënyrë që të rregulloni paralelizmin dhe këndin e kokave bluarëse të sipërme dhe të poshtme, gjë që është më e përshtatshme për t'u përdorur, e qëndrueshme dhe e besueshme.

● Mekanizmi i veshjes me vijë të drejtë është miratuar dhe grupe të shumta të gurëve të grirë marrin pjesë në të njëjtën kohë, dhe efikasiteti i veshjes është i lartë.

● Përdorni servo motorin për të kontrolluar reduktuesin për të drejtuar vidën e plumbit për të shtyrë dadon e vidës së plumbit për të shtyrë kokën bluarëse për të lëvizur lart e poshtë. Pajisur me një vizore të saktë lineare të grilave për të siguruar saktësinë e ushqimit në nivel mikron.

● Përdorni boshtin e motorizuar me ngurtësi dhe çift rrotullues të lartë për të zëvendësuar boshtin e zakonshëm mekanik, për të funksionuar pa probleme, për të eliminuar dridhjet e veglave të makinës të shkaktuara nga zinxhiri i transmisionit dhe për të përmirësuar efikasitetin dhe saktësinë e bluarjes.

● Uji del nga qendra e boshtit për të përmirësuar efikasitetin e bluarjes.

Parametri teknike

Modeli i artikullit/produktit

Njësi

YHDM580E

Diametri i copës së punës

mm

Φ12-Φ150

Trashësia e pjesës së punës

mm

0.8-40

Madhësia e rrotave

mm

Φ585xΦ180

Motori i kokës bluarëse

kw

30x2

Shpejtësia e kokës së bluarjes

rpm

50-1500

Fuqia e motorit të tabakasë ushqimore

kw

1.5

Cilësia e makinës

kg

4800

Dimensionet e veglave të makinerisë (gjatësia x gjerësia x lartësia (LxWxH)

mm

1880x2430x2350

HETIM