Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Energjisë Metalurgjike>Furnizuesi i diskut

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996945836979.jpg
Furnizuesi i diskut

Furnizuesi i diskut


Funksioni kryesor:

Furnizuesi i diskut është një pajisje ushqimore vëllimore e vazhdueshme që përdor rrjedhshmërinë e materialit për të transportuar materialin nga kontejneri në pajisjen marrëse përmes një disku rrotullues dhe një kruese të rregullueshme. Furnizuesi i diskut është i përshtatshëm për ushqim dhe grumbullim të vazhdueshëm, uniform dhe sasior të materialeve të ndryshme jo viskoze në gjendje pluhuri, materiali ose copa të vogla.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM

HETIM