Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Harxhuese>Seria e materialeve konsumuese Ddg

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058048285531.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058054194399.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058054754106.jpg
Lëngu prerës
Lëngu prerës
Lëngu prerës

Lëngu prerës


Funksioni kryesor:

Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Parametri teknike

Emër

karakteristika

Aplikacion

Kodimi i materialit

Lëng bluarjeje të imët

Ka lubrifikim të mirë, i cili padyshim mund të përmirësojë saktësinë e sipërfaqes së produkteve të përpunuara; rezistencë e mirë ndaj ndryshkut, pa erë të keqe irritueseËshtë i përshtatshëm për bluarje sipërfaqësore, bluarje cilindrike dhe teknologji të tjera të përpunimit si prerja dhe bluarja e çelikut inox, metaleve me ngjyra dhe xhamit aktinik.

D1025

Lëng prerës aliazh alumini

Jetë e gjatë shërbimi, gamë e gjerë përdorimi, lubricitet i fortë, mund të përdoret për prerje të ndryshme metaliI përshtatshëm për të gjitha llojet e predhave dhe pjesëve metalike precize, tornuese, trokitjeje

D1305

Lëng prerës inox

Lubricitet i mirë, super lubricitet ndaj çelikut inox dhe metaleve me ngjyra. Ftohja dhe pastrimi i mirë mund të përmirësojë përfundimin e pjesës së punës dhe të zvogëlojë rezistencën ndaj fërkimit dhe ngarkesën e skajit të thikësPërdoret gjerësisht në prerjen, bluarjen dhe proceset e tjera të çelikut të ndryshëm inox dhe metaleve me ngjyra

D1504

Lëngu prerës i aliazhit të magnezit

Mund të parandalojë në mënyrë efektive nxirjen dhe zbardhjen e sipërfaqes së aliazhit të magnezit, të përmirësojë butësinë e lidhjes së magnezit dhe ka rezistencë të fortë ndaj ujit të fortë dhe stabilitet të fortë biologjik.Përdoret kryesisht në prerjen e materialeve të aliazhit të magnezit, gjithashtu i përshtatshëm për përpunimin e përgjithshëm të metaleve

D1105

HETIM