Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Makinë lustruese e sipërfaqes së lakuar

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690275085857003.jpg
YHJ2M86108 Makinë automatike për lustrim të sipërfaqes pozicionuese

YHJ2M86108 Makinë automatike për lustrim të sipërfaqes pozicionuese


Funksioni kryesor:

Pajisja është pajisje lustruese me shumë stacione me ndërprerje, me shumë procese, sinkrone dhe efikase. Disku i sipërm adopton dy disqe lustrim të pavarur ngritës dhe rregullues, dhe materiale të ndryshme harxhuese mund të instalohen në të njëjtën kohë.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Paneli i pasmë i iPad

pik-2

mbulesa e laptopit

pik-3

Metalurg pluhur

pik-4

Mbulesa metalike e celularit

Pikat kryesore të pajisjeve

● Pajisja është pajisje lustruese me shumë stacione me ndërprerje, me shumë procese, sinkrone dhe efikase. Disku i sipërm adopton dy disqe lustrim të pavarur ngritës dhe rregullues, dhe materiale të ndryshme harxhuese mund të instalohen në të njëjtën kohë. Disku i poshtëm adopton 3 stacione pune, dhe 3 stacione pune rrotullohen me ndërprerje, të cilat mund të realizojnë përpunimin e njëkohshëm të 2 stacioneve të punës, pozicioni i tretë i punës përdoret për të marrë dhe vendosur pjesën e punës, në mënyrë që të realizohet mënyra e pandërprerë e punës, dhe ndërfaqja automatike e ngarkimit dhe shkarkimit është e rezervuar, e cila është e përshtatshme për të realizuar funksionimin e plotë automatik të linjës së montimit.

● Pajisja përdoret për të lustruar pjesën e pasme të iPad-ëve, paneleve të laptopëve, tastierave, sipërfaqeve të lëmuara të kutive të metalurgjisë pluhur, kutive metalike të telefonave celularë, mbulesave dhe materialeve të tjera të forta e të brishta.

Feature kryesore

● 3 grupe të disqeve të poshtme të stacionit janë të pajisura me një servo motor të pavarur, i cili mund të kontrollojë në mënyrë të pavarur, kontrollin e shpejtësisë dhe rrotullimin pozitiv dhe negativ.

● Miratimi i strukturës së re të adsorbimit të vakumit dhe sistemit të kontrollit të vakumit, mund të kontrollojë çdo grup adsorbimi vakum në mënyrë të pavarur.

● Me një sensor presioni, mund të monitorojë në kohë reale presionin e lustrimit të produktit dhe rregullimin në kohë reale.

● Çdo stacion i pllakës së sipërme mund të jetë i ndryshëm sipas kërkesave të procesit, konfigurimi i materialeve të ndryshme të konsumit lustrues, shpejtësia dhe drejtimi mund të kontrollohen në mënyrë të pavarur.

● Stacioni i punës me diskun e poshtëm mund të lyejë në mënyrë të pavarur tubacionin e vakumit, presioni i larjes së prapme është i lartë, efikasiteti është i shpejtë, konsumi i ujit zvogëlohet shumë.

● Me një mekanizëm të pavarur të pastrimit dhe pastrimit të ajrit të pastrimit të pjesës së punës, në mënyrë që pjesa e përfunduar e punës të jetë më e pastër.

● Disku i varur ka funksionin e bllokimit mekanik të sigurisë kur makina ndalon, parandalon rrezikun e fshehur të rënies së diskut të varur gjatë ndërrimit të materialeve harxhuese ose riparimit.

Parametri teknike
ProjektParametër
Pllaka e sipërmeDy Φ1088 copë
pllakë e poshtme (pllakë fiksuese)nëntë Φ500 copë
madhësia e përpunimitdiametri ≤490mm
materiale harxhuese lustrueseRërë sfungjer, leckë pastrimi, furçë karboni dhe materiale të tjera lustruese
shpejtësia e rrotullimit të pllakës së sipërmeX
shpejtësia e ulët e rrotullimit të pllakës0-42 rpm
shpejtësi më e ulët e rrotullimit të pllakës0-14 rpm
Diametri i cilindrit kryesor të pllakës së sipërmeφ125mm
goditje e pllakës së sipërme300mm


ProjektParametër
motori i pllakës së sipërmeRregullimi i shpejtësisë së konvertimit të frekuencës asinkron 3-fazor 4kW1450 rpm gjithsej 2
motori planetar i pllakës së poshtmeServo 2.9 kw 1500 rpm gjithsej 3
Motori i transpozimit të shasisëShërbyer 4kW 1500 rpm
diapazoni i vendosjes së kohës0-9999s
Konsumi i ajrit të kompresuar0.50-0.8Mpa (Konsumi i gazit≤30L/min)
tensioni i pajisjeve380V 50HZ
fuqia totale e pajisjeveRreth 22.5 kW
dimensionet e jashtmeRreth Gjatësia 2800Xgjerësia 2900Xlartësia 3450 (mm)
cilësia e pajisjeveRreth 7700kg

HETIM