Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Komponentët kryesorë funksionalë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673056843110748.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673056849402017.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673056849481312.jpg
Tavolinë rrotulluese me ajër me precizion të lartë YHJART325
Tavolinë rrotulluese me ajër me precizion të lartë YHJART325
Tavolinë rrotulluese me ajër me precizion të lartë YHJART325

Tavolinë rrotulluese me ajër me precizion të lartë YHJART325


Funksioni kryesor:

Përdoret si pjesë e tavolinës rrotulluese të veglave të makinerisë precize. Karakteristikat e tij të saktësisë së lartë dhe të pastërtisë janë veçanërisht të përshtatshme për t'u përdorur në veglat e makinerive ultra-finituese në industrinë e gjysmëpërçuesve.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

Prec Saktësi e lartë

Për shkak të efektit të barazimit të gabimeve të pllakës rrotulluese me ajër, ajo mund të arrijë saktësinë që nuk mund të arrihet nga rrotullat mekanike tradicionale.

● Fërkim i ulët

Meqenëse nuk ka kontakt të drejtpërdrejtë midis kushinetës dhe boshtit rrotullues, fërkimi është i vogël dhe përgjigja ndaj motorit është më në kohë

● I pastër

Tableta rrotulluese me ajër lubrifikohet me gaz, kështu që nuk ka nevojë të merret parasysh rrjedhja e lëngut lubrifikues dhe është e pastër gjatë përdorimit

● Ngurtësi e lartë

Në këtë kushinetë, ngurtësia boshtore e projektuar arrin 1200N/μm, dhe ngurtësia radiale arrin 260N/μm

Parametri teknike
ProjektParametër
Standard Editionupgraded Version
madhësia e tavolinës së punës

Φ325mm

ngarkesa maksimale2000N
Shpejtësia e vlerësuar100RPM
Çift rrotullues i vlerësuar

19 Nm

ngurtësi radiale260N/Чm
Ngurtësia boshtore1200N/Чm
Ngarkesa e pjesshme maksimale e lejuar (ngarkesë e plotë 2000N)60 Nm
Ngarkesa maksimale e lejueshme ekscentrike (pa ngarkesë)45 Nm
Presioni i furnizimit me ajër0.5±0.05Mpa
Gabim i daljes boshtore1Чm0.2Чm
Gabim i daljes radiale1.5Чm0.5Чm
Pozicionimi i saktë10 rad s3 rad s
Ripërsëritshmëria4 rad s1.5 rad s

HETIM