Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Komponentët kryesorë funksionalë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690359165690923.jpg
Pllakë rrotulluese hidrostatike me precizion të lartë me drejtim direkt

Pllakë rrotulluese hidrostatike me precizion të lartë me drejtim direkt


Funksioni kryesor:

Aplikacionet e tavolinës me presion statik: pajisje përpunimi preciz, pajisje të mëdha përpunimi të rëndë.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

                             Qendra e përpunimit me mulli vertikal

Feature kryesore

● Saktësia e lartë rrotulluese: rrumbullakësia dhe rrafshësia e pjesës së punës janë më të mira.

● Saktësia e lartë e pozicionimit: motori me çift rrotullues të drejtpërdrejtë + grilë me saktësi të lartë.

● Teknologjia e patentës së kushinetave hidrostatike: mos vishni kurrë, saktësia e veglës së makinës ruhet për një kohë të gjatë.

Parametri teknike
ProjektModele

YHJHRT35YHJHRT60YHJHRT80YHJHRT100YHJHRT120YHJHRT160
Vaj hidrostatikVg32, 30 bar
madhësia e mesit (mm)Ф350Ф600Ф800Ф1000Ф1250Ф1600
ngarkesa boshtore në 30 bar (N)16,000350008000090000130000230000
ngarkesa radiale (N)3,00060008400200003000040000
çift ​​rrotullues i lejueshëm i përmbysjes në 30 bar (Nm)2301900370077002300032000
ngurtësia e filmit aksial (N/μm)6,373876612140181802667046000
ngurtësia e filmit radial (N/μm)1,6203105420053006500800
shpejtësia maksimale (rpm)3002001309055050
shkalla e rrjedhës së vajit hidraulik (L/min)23.544.8711
Saktësia e rrotullimit (kërcimi në fund/kërcimi me diametër) (mm)0.00050.00050.00080.0010.0010.001

HETIM