Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC>Mulli i përbërë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690272519593767.jpg
Mulli cilindrik me shumë funksione YHMGK1720 Precision CNC

Mulli cilindrik me shumë funksione YHMGK1720 Precision CNC


Funksioni kryesor:

Kjo makinë është një mulli me shumë funksione me precizion CNC, i cili mund të përdoret për bluarjen e rrethit të jashtëm të karbitit të silikonit, safirit, bluarjes së skajeve referente ose slotit V-ntoch.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan


HETIM
Pjesë tipike të përpunuara

pik-1

Shufrat e karbitit të silikonit

pik-2

Shufrat e karbitit të silikonit

pik-3

Shufra safiri

Feature kryesore

● Makina është një mulli cilindrike horizontale, korniza e kokës dhe e bishtit janë të fiksuara në tavolinën e punës, korniza e rrotës bluarëse është korniza kryesore dhe ndihmëse e rrotës së dyfishtë bluarëse, korniza e rrotës së dyfishtë bluarëse ushqehet veçmas në drejtimin e boshtit x dhe lëviz Së bashku në drejtimin e boshtit Z, në këtë mulli mund të kompletojnë bluarjen e rrethit të jashtëm dhe buzën kryesore dhe zëvendësuese të përpunimit të dy proceseve.

● Duke përdorur kornizën e kokës dhe bishtit për të rregulluar pjesën e punës, rrota bluarëse e diamantit e kokës bluarëse të rrethit të jashtëm bluan rrethin e jashtëm të boshllëkut të karbitit të silikonit dhe kryen zbulimin e drejtimit të kristalit dhe lokalizimin përmes rrezeve x, pozicionimin aeroplani përpunohet me një rrotë bluarëse ose brazda në formë V përpunohet me një rrotë bluarëse në formë.

● Korniza kryesore e rrotës është korniza e rrotës me shpejtësi të lartë, shpejtësia maksimale e rrotës kryesore është 12000r/min, korniza e rrotës ndihmëse përdoret për prerjen me brazdë V dhe shpejtësia maksimale e rrotës me brazdë V është 4000r/min.

● Një pajisje matëse e orientimit kristal është rregulluar për zbulimin e drejtimit përpara prerjes së brazdës në formë V ose skajeve kryesore dhe ndihmëse të referencës.

● Boshti i koduesit rrotullues të motorit rrotullues të rrotullimit të kornizës së kokës mund të pozicionojë dhe bllokojë me saktësi pjesën e punës.

● Me një kënd specifik të rrotullimit të funksionit kristal.

● Lëngu bluar me 2 nivele aftësie filtrimi, për të siguruar pastërtinë e lëngut bluar. 8. Funksioni i lidhjes hidraulike të kapëses së bishtit është projektuar për të siguruar ngurtësinë e përpunimit dhe për të përmirësuar efikasitetin e përpunimit.

Parametri teknike
ProjektNjësiParametër
Produkt përpunimi-Karbit silikoni dhe shufra safiri
procesi i përpunimit-Bluarje cilindrike e meshës, skaj i ndryshueshëm referencë bluarjeje, fole V-ntoch bluarëse
diapazoni i diametrit të pjesës së punësmmΦ100-Φ210
diapazoni i gjatësisë së pjesës së punësmm10-500
diametri i rrotës kryesoremmΦ135
shpejtësia e rrotës kryesorer / min5000-12000
diametri i rrotës së brazdës V-ntochmmΦ120
shpejtësia e rrotës me brazdë V-ntochr / min2000-4000
saktësia e cilindrit të jashtëmmm0.01
diametri i cilindrit të jashtëmmmΦ100
Gjatësia e cilindrit të jashtëmmm50
cilësia e të gjithë makinëskg6500
dimensioni i veglës së makinës (gjatësia × gjerësia × lartësia)mm3600×3500×2880 (përfshirë rezervuarin e ujit)

HETIM