Të gjitha kategoritë
ENEN
YUHUAN Co., Ltd.

home>Qendra e produkteve>Mulli CNC>Mulli i përbërë

Qendra e produkteve

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690276286880533.jpg
Makinë bluarëse universale vertikale CNC me saktësi të lartë YHJMKG2880

Makinë bluarëse universale vertikale CNC me saktësi të lartë YHJMKG2880


Funksioni kryesor:

Është i përshtatshëm për përpunimin e pjesëve me saktësi të lartë dhe kërkesa të larta për cilësinë e sipërfaqes në pajisje, ushtri, energji, hapësirë ​​ajrore dhe industri të tjera prodhuese. Ai synon të përpunojë ID, OD, sipërfaqen konike, sipërfaqen fundore dhe konturin e sipërfaqes në formë speciale_x0002 të pjesëve të diskut, unazës dhe mëngës.


Kategoria: Qendra e produkteve
Fjalë kyçe: Yuhuan

HETIM
Feature kryesore

● Boshti X, boshti c, boshti z, boshti b mund të arrijë lidhjen e dy boshteve me katër boshtet, mund të arrijë konturin e brendshëm dhe të jashtëm të pjesës së punës, konin, faqen fundore, etj.

● E pajisur me tre boshte elektrike të montuara sinkrone (SP1, SP2, SP3), koka bluarëse mbulon një gamë të gjerë shpejtësie dhe ngurtësie rrotulluese, duke përmirësuar në mënyrë efektive efikasitetin dhe teknikën e përpunimit.

● Boshti B mund të realizojë saktësi të lartë, pozicionim arbitrar të këndit, saktësi të pozicionimit të përsëritur ± 2.5′, mund të realizojë përpunimin arbitrar të konit, të shmangë mungesën e konit të përpunimit dhe të zvogëlojë konsumin e rrotave.

● Boshtet X dhe c janë hidrostatik, koeficienti i fërkimit të udhëzuesit hidrostatik është vetëm rreth 0.005, dhe ai i udhëzuesit linear është 0.15. Koeficienti i fërkimit të udhëzuesit hidrostatik është vetëm rreth 0.005.

● Boshti X përdor motor me lëvizje direkte, pa hapësirë ​​mbrapa, mund të zgjidhë plotësisht problemet si fryrja e tepërt e kuadrantit.

● SP1, SP2, SP3 janë të pajisura me ekuilibër dinamik në linjë dhe pajisje AE, të cilat mund të zgjidhin në mënyrë efektive dridhjen e bluarjes dhe përplasjen jonormale të shkaktuar nga çekuilibri i rrotës bluarëse dhe të përmirësojnë cilësinë e sipërfaqes së bluarjes dhe sigurinë e veglës së makinës.

● Bosht B i pajisur me sistem shtrëngimi, çift rrotullues i vlerësuar i mbylljes deri në 2900n. M, për të siguruar që rrota në një kënd të caktuar ngurtësi bluarje.

● Funksioni i matjes automatike në linjë, mund të realizojë matje automatike on-line dhe vendosjen automatike të veglave.

● Pajisur me salcë rul diamanti dhe veshje me stilolaps diamanti në dy mënyra, mund të arrijë rrafshimin e rrotës së bluarjes dhe veshjen e sipërfaqes së lakuar.

● Softueri i ndërveprimit njeri-makinë me simulim 3D, paketë CNC me funksion të plotë, përfshin funksionet e bluarjes së fytyrës, bluarjes së rrethit të brendshëm, bluarjes së rrethit të jashtëm, veshjes së rrotave, matjes dhe kalibrimit on-line, etj.

Parametri teknike
ProjektParametër
Dimensionet e stacionit të punësF800 mm
diametri i brendshëm minimal i bluarjesФ1000 mm
lartësia maksimale e bluarjesF28 mm
ngarkesa maksimale në tavolinë650 mm
Ngarkesa maksimale e tabelës1500 Kg
shpejtësia e tavolinës (pa shkallë)0.01-100 rpm
shpejtësia dhe ndërfaqja maksimale e pindle (koka bluarëse e brendshme dhe e jashtme)8000 rpm, HSK63-C (18000 rpm Shtojca opsionale)
shpejtësia maksimale e boshtit dhe ndërfaqja (koka bluarëse planare)4500 rpm, N56
Diametri i rrotës bluarëse (koka bluarëse e brendshme dhe e jashtme)Ф25-Ф300 mm
Diametri i rrotës bluarëse (koka bluarëse planare)Ф400
Fuqia e boshtit (koka bluarëse e brendshme dhe e jashtme)32kW
fuqia e boshtit (koka bluarëse e avionit)37kW
dalja e boshtitRadiale, faqe fundore≤0.001


ProjektParametër
Rrahje tavolineRadiale, faqe fundore≤0.001
Boshti X (lëvizja tërthore)1700 mm
Boshti Z (lëvizja vertikale)1340 mm
Aksi B (rrotullimi i kornizës së rrotave bluarëse)0 ~ 285 °
Shpejtësia e lëvizjes së boshtit X (ndryshim i vazhdueshëm i shpejtësisë)0.010-10 m/min
Shpejtësia e lëvizjes së boshtit Z (ndryshim i vazhdueshëm i shpejtësisë)0.010-8 m/min
Saktësia e pozicionimit të boshtit X dhe Z dhe saktësia e pozicionimit të përsëritur0.003 mm, 0.002 mm
Saktësia e pozicionimit të boshtit C dhe saktësia e pozicionimit të përsëritur3 ", 1.5"
Saktësia e pozicionimit të boshtit B dhe saktësia e pozicionimit të përsëritur5 ", 2.5"
Paralelizmi i kokës bluarëse që lëviz në drejtimin e boshtit x në tryezën rrotulluese≤0.006mm/500mm
Vertikaliteti i kokës bluarëse që lëviz në drejtimin e boshtit Z në tryezën rrotulluese≤0.003mm/500mm

HETIM